Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του το "τέρας" του Κλίβελαντ Αριέλ Κάστρο

Κρεμασμένος μέσα στο κελί του βρέθηκε το πρωί ο Αριέλ Κάστρο, ο άντρας που κρατούσε ομήρους τρία κορίτσια (14,16 και 20) στο Κλίβελαντ επί μία δεκαετία.Ο Άριελ Κάστρο, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ισόβια επειδή είχε απαγάγει και βίαζε επί μια δεκαετία τρεις γυναίκες, βρέθηκε αργά χθες, Τρίτη, το βράδυ νεκρός μέσα στο κελί του, μετέδωσαν σήμερα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.


Ο Άριελ Κάστρο, ο οποίος είχε επονομαστεί ο "βασανιστής του Κλίβελαντ", είχε καταδικαστεί την 1η Αυγούστου σε ισόβια κάθειρξη. Είχε συλληφθεί στις αρχές Μαΐου αφού ένα από τα θύματά του κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι στο Κλίβελαντ όπου ο 53χρονος αυτός πρώην οδηγός σχολικού λεωφορείου κρατούσε κλειδωμένες τις τρεις γυναίκες.

Ο Κάστρο κρατούνταν σε φυλακή του Όριεντ, στο Οχάιο, απομονωμένος από τους άλλους εγκλείστους για να μην κινδυνεύσει απ' αυτούς. Βρέθηκε από το προσωπικό της φυλακής απαγχονισμένος στο κελί του. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής και περίπου 90 λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του, δήλωσε η Τζοέλεν Σμιθ, εκπρόσωπος την σωφρονιστικών αρχών του Οχάιο.

Πηγή: news247.gr
Categories: