Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Άφησαν την υιοθετημένη κόρη τους να πεθάνει από το κρύο!

Η Κάρι και ο Λάρι Γουίλιαμς βρέθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, για το θάνατο της 13χρονης κόρης τους Χάνα και για κακοποίηση του γιου τους... Και τα δυο παιδιά είχαν υιοθετηθεί από την Αιθιοπία. Η Κάρι και ο Λάρι Γουίλιαμς αλληλοκατηγορήθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης τους αναφέρει η Shagit Valley Herald. 


Κάθονταν μακριά ο ένας από τον άλλο κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας και δεν αντάλλαξαν ποτέ ούτε μια κουβέντα. Η Κάρι Γουίλιαμς βρέθηκε επίσης ένοχη για ανθρωποκτονία από κακομεταχείριση για το θάνατο του άτυχου κοριτσιού. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες άφησε το 13χρονο παιδί άσιτο και το βασάνισε, κλειδώνοντας την έξω από το σπίτι της οικογένειας, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Η Χάνα Γουίλιαμς, η οποία υιοθετήθηκε από την Αιθιοπία το 2008, πέθανε από υποθερμία τον Μάιο του 2011, καθώς βρέθηκε αναίσθητη έξω από το σπίτι της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σε θερμοκρασίες που δεν ξεπερνούσαν τους 5 βαθμούς Κελσίου.

Σοκάρει την αμερικανική κοινωνία η δίκη ενός ζευγαριού που κρίθηκε ένοχο για το θάνατο της 13χρονης κόρης του και την κακοποίηση του υιοθετημένου γιου τους.

Πηγή: gkourou.com
Categories: