Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Καθηγητής χρησιμοποιούσε στυλό με κάμερα για να αποδείξει ότι οι φοιτήτριες…

Ένας καθηγητής κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή και κατηγορείται για ηδoνοβλεψία, καθώς χρησιμοποιούσε ένα ειδικό στυλό με κάμερα προκειμένου να καταγράφει κρυφά τις φοιτήτριες της πανεπιστημιούπολης.


Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 65χρονος Ντον Α. Σάμιουελσον φέρεται να χρησιμοποίησε το κατασκοπευτικό στυλό σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μέσα στο διάστημα μεταξύ του περασμένου Απριλίου και του Αυγούστου, για να καταγράψει βίντεο και φωτογραφίες του στήθους και των μηρών  αρκετών φοιτητριών.


Στις 30 Αυγούστου, ωστόσο, μία από τις φοιτήτριες έπιασε στα "πράσα" τον καθηγητή να προσπαθεί να τραβήξει βίντεο κάτω το πουκάμισό της, τη φούστα της και ανάμεσα στους μηρούς της.

Οι άνδρες της αστυνομίας βρήκαν και κατάσχεσαν το στυλό - κάμερα, το οποίο ο 65χρονος καθηγητής παραδέχτηκε μεν ότι ανήκε στον ίδιο, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι το χρησιμοποιούσε για να αποδείξει ότι οι φοιτήτριες δεν φορούσαν εσώρoυχα.

Οι κατηγορίες εναντίον του Σάμιουελσον συγκλόνισαν τους φοιτητές του και ιδιαίτερα τις κοπέλες, σύμφωνα με τις οποίες ο 65χρονος «φαινόταν πολύ καλός, αν και λίγο βαρετός άνθρωπος» και ποτέ δεν ένιωσαν να απειλούνται από εκείνον.

Πηγή: kokoria.gr
Categories: