Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Αυτά είναι τα επικίνδυνα αλλαντικά των Creta Farm, Πασσιά και Παντέρη – Ανακοίνωση του ΕΦΕΤ

Με ανακοίνωση του ο ΕΦΕΤ έκανε γνωστό πως ανακαλεί συγκεκριμένα προϊόντα αλλαντικών καθώς ανιχνεύθηκε η χρωστική Ε120 και ζήτησε την άμεση ανάκλησή τους από τα ψυγεία των σούπερ μαρκετ και την μή κατανάλωσή τους από το κοινό.
efetnewpost5
Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

«Έφυγε» στα 41 του ο Γιώργος Γιαννόπουλος

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ καθώς έφυγε τα ξημερώματα σε ηλικία μόλις 41 ετών ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος υπηρέτησε το άθλημα ως παίκτης και προπονητής.
3D34D7ABBE8FE2C8F4E16559769A56DA.jpg
Τα τελευταία χρόνια έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του αλλά και παλιούς φίλους και συμπαίκτες.

Φρίκη στο Διδυμότειχο: 21χρονη μητέρα σκότωσε στο ξύλο το μωρό της!

Τραγωδία σημειώθηκε στο Διδυμότειχο τη Δευτέρα, όταν μια 21χρονη μητέρα έδειρε μέχρι θανάτου το μόλις ενός έτους μωρό της.


Η νεαρή γυναίκα για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άρχισε να το δέρνει μέχρι που εκείνο έχασε τις αισθήσεις του.

ΗΠΑ: Αποζημίωση 4,1 εκατ. δολαρίων σε φοιτητή που τον… ξέχασαν σε κελί

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4,1 εκατομμυρίων δολαρίων έλαβε ως αποζημίωση από την αμερικανική κυβέρνηση ένας φοιτητής στο Σαν Ντιέγκο, ο οποίος εγκαταλείφθηκε για περισσότερες από τέσσερις ημέρες σε κελί φυλακής, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.
attached_image0.jpg
Ο Ντάνιελ Τσονγκ δήλωσε ότι ήπιε ούρα του προκειμένου να παραμείνει ζωντανός, προσπάθησε να χαράξει στο μπράτσο του ένα μήνυμα προς τη μητέρα του και είχε παραισθήσεις.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Άδεια παραμονής σε Πακιστανό που επιχείρησε να σώσει εγκλωβισμένο ζευγάρι ηλικιωμένων

Άδεια παραμονής σε Πακιστανό για εξαιρετικούς λόγους θα χορηγήσει το υπουργείο Εσωτερικών. Είχε προσπαθήσει μαζί με δυο φίλους του να σώσει ηλικιωμένο ζευγάρι. Είναι ο μόνος που επέζησε.


Πριν από περίπου ένα χρόνο τρεις Πακιστανοί με κίνδυνο της ζωής τους προσπάθησαν να σώσουν δύο ηλικιωμένους οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο τους πάνω στις γραμμές του τρένου στην περιοχή του Κρυονερίου.

Ο μακελάρης Μπρέιβικ θέλει να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες

Ο πρύτανης επιβεβαίωσε ότι ο 34χρονος μακελάρης έκανε αίτηση για να φοιτήσει στο πανεπιστήμιο, ωστόσο, όπως είπε, δεν έχει ακόμα παρθεί καμία απόφαση.

Ο μακελάρης Μπρέιβικ θέλει να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες

Σάλο προκαλεί στη Νορβηγία η είδηση ότι ο Αντερς Μρέιβικ, ο άνθρωπος που το 2011 έπνιξε στο αίμα το νησί Ουτόγια σκοτώνοντας 77 ανθρώπους εκ των οποίων πολλούς έφηβους μέλη της νεολαίας του Εργατικού Κόμματος, θέλει να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Όσλο.

ΣΟΚ: Της πέταξαν οξύ την ώρα που έκανε βόλτα τα παιδιά της

Στη φυλακή οδηγήθηκαν τα μέλη μιας συμμορίας που έριξαν οξύστο πρόσωπο μιας νεαρής μητέρας την ώρα που έβγαζε βόλτα τα δίδυμα παιδιά της

ΣΟΚ: Της πέταξαν οξύ την ώρα που έκανε βόλτα τα παιδιά της

Η γυναίκα, που υπέστη σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της, είπε στο δικαστήριο ότι είδε έναν άνδρα να την πλησιάζει κρατώντας ένα μπουκάλι...

"Ξύπνησε" το ρήγμα της Ανατολίας: Σεισμός 5,1 ρίχτερ στη Σαμοθράκη

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά τις 8.30 το πρωί μεταξύ Σαμοθράκης και Τενέδου.

»Ξύπνησε» το ρήγμα της Ανατολίας: Σεισμός 5,1 ρίχτερ στη Σαμοθράκη


Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 47 χλμ δυτικά του Τσανάκαλε της Τουρκίας, 316 βορειοανατολικά της Αθήνας, με το εστιακό του βάθος στα 5χλμ. Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10χλμ.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Έρευνες στο βυθό της Ρόδου για αρχαίο θησαυρό

Εκτεταμένες έρευνες πραγματοποιεί πενταμελές συνεργείο ειδικών δυτών σε δύο αρχαία ναυάγια στο λιμάνι της Ρόδου (Pics)


Κάτω από άκρα μυστικότητα πενταμελές συνεργείο ειδικών δυτών αρχαιολόγων της Εφορίας Εναλίων Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού, ήρθε στη Ρόδο την περασμένη Δευτέρα και πραγματοποίησε εκτεταμένες έρευνες στα δύο αρχαία ναυάγια που βρίσκονται στο λιμάνι της Ρόδου.

Ελβετία TΩΡΑ: Μετωπική σύγκρουση τρένων - 44 τραυματίες

Μετωπική σύγκρουση δυο τρένων είχαμε πριν από λίγα λεπτά στην Ελβετία στην περιοχή Waadt. 



Νεκρή 37χρονη που κρατούνταν στην απομόνωση των φυλακών Κορυδαλλού

Όπως ενημερώνει η Σίσσυ Βωβού, μέλος της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στις διωκόμενες οροθετικές, «πέθανε χθες από καρδιά η κρατούμενη Αναστασία Μπενικσή, 37 χρόνων, στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείτο στην απομόνωση κατηγορούμενη για υποθέσεις ναρκωτικών».



«Η Αναστασία είχε διαγνωστεί με πρόβλημα καρδιάς πριν 15 ημέρες, οπότε μεταφέρθηκε μετά από μια κρίση στο νοσοκομείο. Σύντομα την επανέφεραν στην απομόνωσή της, γιατί, υποθέτουμε, "δεν χρειαζόταν περαιτέρω θεραπεία"», τονίζει η Σ. Βωβού και προσθέτει:   

Αρκαδία: Πεθερός παντρεύτηκε την νύφη του!

Σε μια απίστευτη ιστορία, που αναδεικνύει το δαιμόνιο της φυλής και αποδεικνύει ότι κανένα μνημόνιο, κανένας εκσυγχρονισμός των δομών της δημόσιας διοίκησης και κανένα πακέτο μέτρων όσο σιδερόφρακτα και ηλεκτρονικά διπλο-τσεκαρισμένα και αν είναι, δεν μπορούν να κρατήσουν τον Ελληνα-χουντίνι δεμένο με νόμους, κανονισμούς και πρωτόκολλα.


Αρκαδία : Πεθερός παντρεύτηκε την νύφη του !

Η υπόθεση εκτυλίσσεται σε χωριό της Αρκαδίας με πρωταγωνιστή οικονομικό «προύχοντα» του τόπου, χήρο με τέσσερα παιδιά μεγάλης ηλικίας. Προνοητικός γαρ ο ήρωας του ρεπορτάζ μας, θορυβήθηκε από το μέτρο απογραφής των συνταξιούχων αφού όπως φαίνεται σχεδίαζε να «κληροδοτήσει» τη σύνταξη του στα ενήλικα παιδιά του μετά τον θάνατο του με την γνωστή μέθοδο της μη δήλωσης αποθανόντος συνταξιούχου.

Ρόδος: Υπαξιωματικός του στρατού ''έκαψε'' το νησί - Προκάλεσε την πυρκαγιά που μαίνεται για 3η μέρα - Η σύλληψη και οι πληροφορίες της πυροσβεστικής!

- Ο 40χρονος Μ.Κ. συνελήφθη από το ανακριτικό της πυροσβεστικής και παραπέμφθηκε στο στρατοδικείο
- Κατηγορείται για εμπρησμό από αμέλεια - Ήταν εκείνος που τηλεφώνησε πρώτος για τη φωτιά στην Ίστριο
- Διασκέδαζε με φίλους στο σπίτι και έψηναν κρέατα - Χωρίς να το καταλάβουν είδαν το ξεκίνημα της πυρκαγιάς
- Ο πύρινος εφιάλτης συνεχίζεται στο νησί με 40.000 στρέμματα δάσους να έχουν γίνει στάχτη



ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάρος: Συγκλονίζει ο αγώνας της Μυρτούς - Δίνει νέα μάχη για τη ζωή της!

Ο εφιάλτης της ανήλικης ξεκίνησε στην Πάρο όπου κακοποιήθηκε από τον Πακιστανό που βλέπετε - Πλέον βρίσκεται σε νοσοκομείο της Μασαχουσέτης... (δείτε το βίντεο)


Η περιπέτεια της Μυρτούς ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο στην Πάρο, όταν το 15χρονο - τότε - κορίτσι έπεσε θύμα κακοποίησης του αδίστακτου Πακιστανού Αχμέτ Βακάς, που της επιτέθηκε, με σκοπό όπως αργότερα υποστήριξε να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο. 

Την κρατούσαν σε μεταλλικό κουτί, τη βίαζαν και την έκαναν βαποράκι

2 χρόνια ήταν φυλακισμένη σε μια χασισοφυτεία

Την κρατούσαν σε μεταλλικό κουτί, τη βίαζαν και την έκαναν βαποράκι



Επί δυο ολόκληρα χρόνια η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνούσε την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας στην εφηβεία.

Μπαίνουμε σε 40αρια - Δείτε ποιες περιοχές θα κάψει ο καύσωνας...

«Κόκκινο» χτυπάει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο να φτάνει έως τους...



39 βαθμούς την ερχόμενη Τρίτη, προκαλώντας τον πρώτο μίνι καύσωνα του φετινού καλοκαιριού.

Φυλακές Λάρισας: Μαχαίρια και σιδερένιες ράβδοι στο κελί βαρυποινίτη

Αυτοσχέδια μαχαίρια, γάντζος και σίδερα βρέθηκαν στο κελί κρατούμενου των φυλακών Λάρισας


Δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, ένας αυτοσχέδιος γάντζος και δύο σιδερένιες ράβδοι, βρέθηκαν στο κελί ενός 27χρονου κρατούμενου των φυλακών Λάρισας.

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Συγκλονίζει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για χαροκαμένο παππού, από την Πρέβεζα!


Πρόκειται για ένα τραγικόπ παιχνίδι της μοίρας, στο Καναλάκι της Πρέβεζας με τον σοβαρό τραυματισμό ενός 77χρονου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Παρασκευής.


Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο στο Κ.Υ. Καναλακίου αφού το μοναδικό ασθενοφόρο της περιοχής βρίσκονταν στην Πάργα.

Θεσσαλονίκη: πρόγραμμα για τις ακαθαρσίες των ζώων – Ειδικές σακούλες

Στην εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος μέσω του οποίου θα διανέμονται δωρεάν ειδικές σακούλες περισυλλογής περιττωμάτων κατοικίδιων, προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης με στόχο τη βελτίωση της καθαριότητας, της ευταξίας, της ευπρεπούς εικόνας της πόλης και της αποφυγής του φαινομένου της μη συλλογής περιττωμάτων από τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων σε δρόμους, πάρκα και πλατείες.


Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να ευαισθητοποιηθούν και διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες ζώων στην υποχρέωση τους -βάσει και του Κανονισμού Καθαριότητας*- για την υποχρέωση τους σχετικά με την άμεση απομάκρυνση των περιττωμάτων των κατοικίδιων τους, όταν τα συνοδεύουν σε εξωτερικούς, κοινόχρηστους χώρους.

Η πύρινη λαίλαπα κατακαίει τη νότια Ρόδο!

Μαίνεται το πύρινο μέτωπο από χθες στη νότια Ρόδο – Απειλεί οικισμούς η φωτιά

Η πύρινη λαίλαπα κατακαίει τη νότια Ρόδο!

Δύσκολη είναι η κατάσταση με τη μεγάλη φωτιά που καίει από χθες στη Ρόδο. Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων από εδάφους και αέρος, η φωτιά αναζωπυρώθηκε και πλησιάζει τα σπίτια στο χωριό Προφύλια.

Τα πέντε πιο ανατριχιαστικά ανεξήγητα μυστήρια...

Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν, είτε επειδή ταράζουν τα νερά μιας βαρετής βραδιάς με την παρέα είτε απλώς επειδή, όσο κι αν είμαστε δύσπιστοι με τις υποτιθέμενες έγκυρες πηγές τους, μπλέκουν εύστοχα την πραγματικότητα με το άγνωστο και μας κάνουν να ανατριχιάσουμε.


Υπάρχουν και άκρως μυστηριώδεις υπεραστικοί μύθοι, ιστορίες από μακρινές χώρες και προφορικές αφηγήσεις πραγματικών γεγονότων εξίσου παράξενες!

Το αίμα του άτυχου Μάριου «μίλησε»....

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας για την υπόθεση απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η ιστορία του οποίου συγκίνησε το Πανελλήνιο.



Τα ντοκουμέντα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως το Τούνελ» άνοιξαν το δρόμο στη δικαστική έρευνα, έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος στο θρίλερ που κρατά εδώ και έναν χρόνο και συγκεκριμένα από τις 9 Αυγούστου του 2012 !

Καταθέτει ο μηχανοδηγός του μοιραίου τρένου


Σύμφωνα με τις Αρχές τις Ισπανίας, οι τρεις τελευταίοι σωροί των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Γαλικία της Ισπανίας ανασύρθηκαν σήμερα από τα συντρίμμια. 

Κρήτη: Ένα από τα δέματα των ΕΛ.ΤΑ. έκρυβε 8 μισοπεθαμένα κουτάβια!

Το ''πακέτο'' έφτασε από το Ηράκλειο στην Αθήνα - Οι υπάλληλοι που άκουγαν περίεργους ήχους από αυτό, συγκλονίστηκαν από τις εικόνες με τα κουτάβια και τη μητέρα τους...


Μια οδυνηρή έκπληξη περίμενε τις προηγούμενες ημέρες τα κεντρικά πρακτορεία διανομής των ΕΛΤΑ στην Αθήνα όταν άνοιξαν το φορτηγό που έφτασε από το Ηράκλειο στην πρωτεύουσα και είδαν ένα περίεργο ''δέμα''! 

Συγκλονιστικές εικόνες στη Σέριφο από τη μεγάλη φωτιά – Εγκαταλείπουν το νησί με βάρκες!

Οι κάτοικοι των οικισμών Μεγάλου Λιβαδιού και Κουταλά εκκενώθηκαν προληπτικά, από τον Μάριο Κουρσουλίδη, διοικητή της αστυνομίας Σερίφου. 


Οι κάτοικοι και οι λουόμενοι που… βρίσκονταν στο Μέγα Λιβάδι έφυγαν με βάρκες διότι κινδύνευαν και η φωτιά είχε αποκλείσει τον αυτοκινητόδρομο.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Πύρινα μέτωπα σε Κρήτη και Ρόδο – Σύμμαχος της φωτιάς ο δυνατός άνεμος

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στο χωριό Πόμπια της Μεσαράς Ηρακλείου.

Πύρινα μέτωπα σε Κρήτη και Ρόδο - Σύμμαχος της φωτιάς ο δυνατός άνεμος


Η φωτιά έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο χωριό Αληθινή και την Πόμπια όπου έχουν σπεύσει οχήματα με 21 πυροσβέστες, πυροσβεστικό ελικόπτερο, υδροφόρες του Δήμου Φαιστού και κάτοικοι της περιοχής ενώ οι ισχυροί άνεμοι δυσχεραίνουν το έργο της πυρόσβεσης.

Ύπουλη ασθένεια απειλεί την υγεία και τη ζωή 400.000 Ελλήνων

Μια ύπουλη ασθένεια απειλεί την υγεία και τη ζωή 400.000 Ελλήνων. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς αγνοούν το πρόβλημα, με συνέπεια να μη λαμβάνουν θεραπεία! Ο λόγος για τη χρόνια ηπατίτιδα, τη σοβαρή αυτή αρρώστια που εξακολουθεί να κάνει θραύση (και) στη χώρα μας, παρά το γεγονός ότι με την κατάλληλη αγωγή μπορεί να αντιμετωπιστεί ή και να ιαθεί πλήρως.

Ύπουλη ασθένεια απειλεί την υγεία και τη ζωή 400.000 Ελλήνων


Με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Ηπατίτιδας, οι επιστήμονες εκπέμπουν σήμα κινδύνου για τις διαστάσεις που έχει λάβει η «σιωπηλή νόσος» στις χρόνιες μορφές της. «Η ηπατίτιδα είναι πιο κοντά από ό,τι νομίζετε, με περίπου έναν στους δώδεκα ανθρώπους παγκόσμια (δηλαδή 500.000.000 άτομα) να πάσχουν από ηπατίτιδα Β και C! 

ΥΠΕΡΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !!!

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη κεντρική Ευρώπη την ερχόμενη Δευτέρα. Προβλέπεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, καθώς θα είναι όντως πολύ σφοδρό.



Καταιγίδες πάρα πολύ ισχυρές, θα επηρεάσουν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 29 Ιουλίου, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Πολωνία και γενικότερα χώρες της κεντρικής Ευρώπης, αλλά φαίνεται να επηρεάζονται νότια τμήματα της Σκανδιναβίας. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ...

 ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΙΑΣΜΕΝΟΥΣ 32ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΤΙΒΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΖΩΩΝ...!!! 



Κλειδωμένους με αλυσίδα και λουκέτο μέσα σε σπίτι-τρώγλη της Κοζάνης, όπου ζούσαν, ανάμεσα σε στοίβες σκουπιδιών και ακαθαρσίες ζώων, βρήκαν χθες αστυνομικοί και υπάλληλοι της υγειονομικής υπηρεσίας της πόλης μία γυναίκα και τον 32χρονο γιο της.

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατηγορείται ο Ισπανός μηχανοδηγός

Για την σιδηροδρομική τραγωδία

Για ανθρωποκτονία εξ αμελείας κατηγορείται ο Ισπανός μηχανοδηγός

Μαδρίτη, Ισπανία

Κοριτσάκι δύο ετών έχασε τη ζωή του για μια θέση πάρκινγκ

Ο άνδρας που επιτέθηκε στη μητέρα του κοριτσιού επειδή δεν έκανε χώρο για το αυτοκίνητό του, άρπαξε το παιδί από το καρότσι του και το πέταξε στο έδαφος τραυματίζοντας το θανάσιμα.

Κοριτσάκι δύο ετών έχασε τη ζωή του για μια θέση πάρκινγκ

Τραγική κατάληξη για ένα κορίτσι δύο ετών είχε ο καυγάς της μητέρας του με έναν άνδρα για μια θέση παρκαρίσματος.

Δείτε την Αγγελική Νικολούλη μετά από καιρό

Με το “Φως το τούνελ” να έχει ολοκληρωθεί και να έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για την ερχόμενη σεζόν, η Αγγελική Νικολούη έχει ρίξει το βάρος της στο γράψιμο του δεύτερου προσωπικού της βιβλίου. 



Την γνωστή δημοσιογράφο είχαμε αρκετό καιρό να την δούμε σε κοινωνική εκδήλωση και πολύ χαρήκαμε όταν ο φωτογραφικός φακός τους entertv την εντόπισε στο λαμπερό πάρτυ που διοργανώθηκε για την ταινία “

Tι φανερώνει για την προσωπικότητα του ατόμου η γεύση παγωτού που επιλέγει

Tη σύνδεση ανάμεσα στις γεύσεις παγωτού που προτιμά ο καθένας και την προσωπικότητά του προσπάθησε να εντοπίσει η εταιρεία Baskin-Robbins, σε συνεργασία με έναν ειδικό σε θέματα όσφρησης. 



Τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Για απαξίωση των αρχαιοτήτων μιλούν οι αρχαιολόγοι

Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, «παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του προσωπικού απολύθηκε, για άλλη μια φορά βρίσκονται υπό την απειλή νέων απολύσεων».

Picture 0 for Μετρό Θεσσαλονίκης: Για απαξίωση των αρχαιοτήτων μιλούν οι αρχαιολόγοι

Για σκόπιμες καθυστερήσεις και για ισοπέδωση των πάντων μπροστά στην εφήμερη κερδοφορία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων αναφορικά με τα αρχαιολογικά ευρύματα στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Επιστήμονες ανακάλυψαν νέο είδος δεινοσαύρου

Δεινόσαυρο που είχε κέρατα πάνω από τα μάτια του, ανακάλυψαν επιστήμονες στις ΗΠΑ. Διαβάστε πώς έμοιαζε


Ένα νέο είδος δεινοσαύρου ανακάλυψαν επιστήμονες στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου είναι η ιδιομορφία του κρανίου του, αφού διαθέτει μια μεγάλη μύτη και κέρατα πάνω από τα μάτια του.

Πώς να μείνουν ζωντανά τα φυτά σου όσο λείπεις

Οι «Κηπουροί» του Mega μας δείχνουν 7 τρόπους για να ποτίσουμε τα φυτά μας όσο βρισκόμαστε σε διακοπές.
POTISMA
Αυτόματο πότισμα
Η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσουμε στα φυτά μας ένα καλό πότισμα όσο θα λείπουμε διακοπές. Ιδανικό επίσης για αμελείς και τεμπέληδες κηπουρούς! Η εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος σε ένα μπαλκόνι με 15 γλάστρες στοιχίζει περίπου 70 ευρώ και είναι αρκετά εύκολη. Προσοχή: Μην ξεχάσετε να αλλάξετε μπαταρία στον προγραμματιστή του αυτόματου ποτίσματος πριν φύγετε για διακοπές.

Τι να κάνετε αν μπει νερό στο αυτί σας

Kαθώς κολυμπάτε, νιώθετε ότι το αυτί σας έχει βουλώσει από το νερό. Παρότι κουνάτε το κεφάλι σας και προσπαθείτε να διώξετε το νερό, εξακολουθείτε να έχετε την αίσθηση ενός ξένου σώματος μέσα στο αυτί σας. Φαίνεται ότι το θαλασσινό νερό έβρεξε το βύσμα τού έξω ακουστικού πόρου, με αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη συμφόρηση στο αυτί σας. 



Αν και τα αυτιά μας έχουν την ιδιότητα να αυτοκαθαρίζονται από την κυψελίδα που παράγεται στο εσωτερικό τους, εντούτοις σε μερικούς ανθρώπους -είτε λόγω ανατομίας του αυτιού είτε λόγω υπερπαραγωγής κυψελίδας- τα αυτιά τους δεν καθαρίζονται επαρκώς, με αποτέλεσμα να δημιουργείται βύσμα κυψελίδας στο εσωτερικό τους.

Ο «κρυφός» φάκελος του facebook - Περιέχει σημαντικά μηνύματα που δεν γνωρίζετε

Το Facebook είναι ίσως το πιο διαδεδομένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης στο κόσμο.

Αριθμεί πάνω από ένα δισεκατομμύριο λογαριασμούς μέσα σε εννιά χρόνια ύπαρξης. Σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα το facebook έχει καταφέρει να προσελκύσει, πέρα από τη συντριπτική πλειοψηφία των νέων, ενηλίκους κάθε ηλικίας, εταιρείες, μουσικά συγκροτήματα, αθλητικές ομάδες και ο,τι άλλο μπορεί να περάσει από το μυαλό μας. Παίζει πλέον καθοριστικό παράγοντα στην ενημέρωση και έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά.

Γύρισαν από διακοπές και έπαθαν σοκ με αυτό που (δεν) είδαν


Μη σου τύχει...


Άναυδο έμεινε ένα ζευγάρι από το Τέξας, όταν γυρνώντας από τις διακοπές συνειδητοποίησε ότι το σπίτι τους είχε κυριολεκτικά εξαφανιστεί.

Αυτός είναι ο πιο εκπληκτικός τρόπος να κόψετε το κάπνισμα

Η πώληση των τσιγάρων σε πακέτα χωρίς εμπορικά σήματα κάνει τα προϊόντα καπνού λιγότερο ελκυστικά και ενθαρρύνει τους καπνιστές να απαλλαγούν από την επιβλαβή συνήθεια, σύμφωνα με αυστραλιανή μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο BMJ Open.
54ed0e5830ca07dda2870aa1ed8dd888
Η Αυστραλία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που έχει θέσει σε ισχύ την απαγόρευση της πώλησης προϊόντων καπνού με εμπορικά σήματα. Έτσι οι ερευνητές μελέτησαν την επίδραση της πολιτικής αυτής σε 536 καπνιστές στην Πολιτεία της Βικτόρια.

ΣΟΚ: Βρέθηκε ΤΕΤΑΡΤΟ πόδι στην Χαλκιδική!

Αύγουστος δύο χιλιάδες και κάτι παραπάνω από σήμερα Εκατοντάδες χιλιάδες Θεσσαλονικείς, παραμένουν εγκλωβισμένοι στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, για 24η μέρα. Κάθε δρόμος, κάθε παράδρομος, κάθε επαρχιακή ελπίδα διαφυγής, είναι απλά γεμάτη αυτοκίνητα. Τα οποία δεν έχουν πια τη δυνατότητα να κινηθούν, ούτε κατά ένα εκατοστό...



Οι αρχές κάνουν φιλότιμες προσπάθειες να προμηθεύσουν τους άτυχους - που λέει ο λόγος- εκδρομείς του δεκαπενταύγουστου, με τα βασικά για την επιβίωση... 

Ρόδος: Οι λουόμενοι έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν στην ακτή! (ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λουόμενοι με αυτό που αντίκρισαν στην ακτή της Ιαλυσού, στη Ρόδο…

diaforetiko.gr : rodos louomenoi Ρόδος: Οι λουόμενοι έπαθαν σοκ με αυτό που είδαν στην ακτή! (ΦΩΤΟ)


Ένα τεράστιο καρχαριοειδές σκόρπισε τον πανικό σε περαστικούς και λουόμενους, καθώς στην αρχή δεν ήξεραν αν είναι ζωντανό ή όχι.

Περισσότεροι άνθρωποι έχουν κινητό παρά τουαλέτα!

Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο είναι περισσότεροι από όσους διαθέτουν τουαλέτα, διαπιστώνει έκθεση του ΟΗΕ.
diaforetiko.gr : africa mobile Περισσότεροι άνθρωποι έχουν κινητό παρά τουαλέτα!
Από τα περίπου 7 δισεκατομμύρια ανθρώπους του παγκόσμιου πληθυσμού, τα 6 δισ. έχουν πρόσβαση σε κινητά. Ωστόσο, μόνο 4,5 δισ. έχουν πρόσβαση σε λειτουργικές τουαλέτες.

Βρήκε τη χειρότερη δικαιολογία όταν τον «τσάκωσαν» με ιερόδουλη

Η αστυνομία τον «τσάκωσε στα πράσα» με μία πόρνη στο αυτοκίνητό του. Εκείνος για να τη… γλιτώσει είπε ότι ήθελε να τη ρωτήσει από που αγοράζουν ντομάτες.
ntomata
Σύμφωνα με την αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντ, αστυνομικοί ανακάλυψαν μια ιερόδουλη να κάθεται στο αυτοκίνητο του Μουχαμάντ Ικχλάκ, την ώρα που ο ίδιος έκανε ανάληψη μετρητών από ATM.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πώς οι… σαγιονάρες μπορούν να βλάψουν σοβαρά την υγεία σας!

Tι μπορούν να σας προκαλέσουν;
deddd
Καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά. Όλοι θέλουμε να αισθανόμαστε όσο πιο άνετα γίνεται. Τη θέση των δερμάτινων παπουτσιών παίρνουν τα σανδάλια και φυσικά οι σαγιονάρες. Υπάρχει πιο άνετο υπόδημα από τη σαγιονάρα;

Της έριξε βιτριόλι επειδή τον χώρισε! – ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές φωτογραφίες

Ενώπιον δικαστηρίου εμφανίστηκε σήμερα μία γυναίκα από το Βέλγιο που υπέστη την απόλυτη παραμόρφωση όταν ο πρώην εραστής της τής έριξε βιτριόλι επειδή τον χώρισε. 

diaforetiko.gr : mychannel  Της έριξε βιτριόλι επειδή τον χώρισε! – ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές φωτογραφίες

«Με μετέτρεψε σε ένα τέρας», είπε η Patricia Lefranc την πρώτη ημέρα της δίκης του Richard Remes ο όποιος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η γυναίκα δήλωσε αποφασισμένη να τον κοιτάξει στα μάτια και να δείξει στο δικαστήριο τι της έκανε.

Σάλος στο διαδίκτυο: Βρήκαν ένα περίεργο νεκρό πλάσμα στη θάλασσα

Και όμως οι φωτογραφίες από τον Περσικό Κόλπο είναι αυθεντικές

Σάλος στο διαδίκτυο: Βρήκαν ένα περίεργο νεκρό πλάσμα στη θάλασσα

Το περίεργο νεκρό πλάσμα ανακαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες και οι ειδικοί αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να το αναγνωρίσουν.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Εντοπίστηκαν 4 πτώματα σε παραλία της Κω

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα πτώματα εντοπίστηκαν στην παραλία Λάμπη στην Κω. 


Παππούς και εγγονός πυροβόλησαν 34χρονο για ένα... iPad

Ο ιδιοκτήτης ενός tablet κατηγόρησε 23χρονο για την κλοπή του και ο 83χρονος παππούς του δεύτερου του έδωσε γεμάτο κυνηγετικό όπλο για να «τελειώνει» με την υπόθεση!


Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ ,το συμβάν έγινε στην Χίο και ο νεαρός δεν δίστασε να πυροβολήσει κατάστηθα τον 34χρονο. Ευτυχώς τα τραύματά του δεν ήταν πολύ σοβαρά και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου.

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σε πύρινο κλοιό η χώρα

«Πύρινος εφιάλτης» σε Κορινθία, Ηλεία, Αττική, Χίο και Χανιά. Με τον υδράργυρο να «σκαρφαλώνει» στους 36 βαθμούς Κελσίου, οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις είναι επί ποδός, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο όλα τα μέτωπα.


Συγκεκριμένα, από το απόγευμα της Τετάρτης έκαιγε φωτιά που εκδηλώθηκε στις περιοχές Πετρί και Αηδόνια, στη Νεμέα Κορινθίας, η οποία πήρε γρήγορα διαστάσεις. Στο σημείο έσπευσαν 28 πυροσβέστες με 14 οχήματα, 8 άτομα πεζοπόρου τμήματος, 5 υδροφόρες των δήμων, ενώ μέχρι να πέσει το σκοτάδι επιχειρούσαν 4 αεροσκάφη, 2 πεζετέλ και ένα ελικόπτερο. Τελικά η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.