Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Παγκόσμια αγωνία: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher

Έντονη ανησυχία επικρατεί από το μεσημέρι της Κυριακής για την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher μετά το ατύχημα που είχε, ενώ έκανε σκι.
Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μεσοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Πέθανε ο Νέλσον Μαντέλα

Δικηγόρος, πολέμιος του Απαρτχάιντ, κυνηγήθηκε, καταδικάστηκε και φυλακίστηκε για 27 χρόνια. Πρώτος μαύρος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Ν. Αφρικής, βραβευμένος με Νόμπελ Ειρήνης.

Πέθανε ο Νέλσον Μαντέλα

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης ο πρώην πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, Νέλσον Μαντέλα, μετά από νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Πρετόρια. Τον τελευταίο μήνα, η κατάσταση της υγείας του ήταν ιδιαίτερα επιβεβαρυμένη, καθώς είχε υποστεί λοίμωξη του αναπνευστικού.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα... ήταν προμελετημένο

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα που συγκλονίζει την Πάτρα, με θύμα τη 43χρονη επιχειρηματία Ναταλία Βουτσινά και δράστη τον 33χρονο Αλβανό Arti Janca, δημιουργούν νέα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάκριση.

Ανατροπή στο στυγερό έγκλημα... ήταν προμελετημένο


Σύμφωνα με την έρευνα που διεξάγει η Ασφάλεια Πατρών, αλλά και τα όσα υποστήριξε κατά την απολογία του ο δολοφόνος, το έγκλημα όχι μόνο δεν έγινε εν βρασμώ ψυχής, αλλά ήταν προμελετημένο!

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τα 10 προειδοποιητικά σημεία της Νόσου Alzheimer

H έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση είναι το κλειδί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της νόσου Αλτσχάιμερ.

Τα 10 προειδοποιητικά σημεία της Νόσου Alzheimer


Σήμερα η ιατρική έχει προχωρήσει πολύ, παρόλα αυτά όμως φάρμακο που να «φρενάρει» την νόσο δεν υπάρχει. Το μόνο που βρίσκεται στα ράφια των φαρμακείων είναι σκευάσματα που μπορούν να κρατήσουν τις νοητικές  λειτουργίες του ασθενούς σε καλή  κατάσταση για κάποιο χρονικό διάστημα.

Νέα τροπή στο τραγικό τροχαίο του Paul Walker

Όλος ο πλανήτης είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο του Paul Walker και του καλού του φίλου Roger Rodas από αυτοκινητιστικό δυστύχημα!


Νέα τροπή στο τραγικό τροχαίο του Paul Walker

Σύμφωνα με τις τελευταίες  πληροφορίες του TMZ, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο του φίλου του να παρουσίασε μηχανική βλάβη και πιθανότατα από κάποια διαρροή υγρού!

Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Ναταλίας Βουτσινά

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε ο Arti Janca από την Αλβανία που το πρωί της περασμένης Παρασκευής δολοφόνησε με μαχαίρι την Ναταλία Βουτσινά.


Προφυλακιστέος ο δολοφόνος της Ναταλίας Βουτσινά