Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αμείωτο είναι και σήμερα το ενδιαφέρον των μελών της ομάδας στο facebook "Ερεύνα για τον Κωστή Πολύζο

Αμείωτο είναι και σήμερα το ενδιαφέρον των μελών της ομάδας στο facebook "Ερεύνα για τον Κωστή Πολύζο


"https://www.facebook.com/groups/IRENEFWTIADOU/ ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη αυτής της ομάδας για την πρωτοβουλία τους και την προσπάθεια τους. 

Περάσανε ακριβώς 3 χρόνια χωρίς το δικό μας παιδί τον Κωστάκη, χωρίς ακόμα οι ένοχοι να έχουν βρεθεί - συλληφθεί..., άνθρωποι που δεν γνώρισαν ποτέ τους τον Κωστή κάνουν την προσπάθεια απευθυνόμενοι στην ανακριτική αρχή Κοζάνης με μια απλή επιστολή, βγαλμένη από την καρδιά τους και την αγωνία τους να δικαιωθεί η ψυχή του. 

Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων μας να γίνουμε μέλη της ομάδας αυτής και να υπογράψουμε αυτή τους την προσπάθεια. Ας ξοδέψουμε 1 λεπτό, να αιτηθούμε να γίνουμε μέλη και να βάλουμε το ρήμα "Συμφωνώ" ως ηλεκτρονική μας υπογραφή στα σχόλια κάτω από την επιστολή. 

Αξιότιμε κύριε Ανακριτά, Είμαστε μια ομάδα με την επωνυμία "ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟ" που δραστηριοποιείται διαδικτυακά με τον διακριτικό τίτλο "https://www.facebook.com/groups/IRENEFWTIADOU και σκοπό εχει την ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών για τη πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης-δολοφονίας του Κων/νου Πολύζου τον Φεβρουάριο του 2011 στη Σιάτιστα Κοζανης. 

Υπόθεση ευρύτατα προβεβλημένη από τα ΜΜΕ τοπικά και μη, δελτία ειδήσεων, τηλεοπτικές εκπομπές με ιδιαίτερη έμφαση στην κατ επανάληψη αναφορά της στη τηλεοπτική εκπομπή "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ" της κ. Αγγελικής Νικολούλη. 

Πληροφορηθήκαμε ο,τι ο φάκελός του βρίσκεται πλέον στην αρμοδιότητά σας και με την ευκαιρία συμπλήρωσης τριων ετών από την ειδεχθή δολοφονία του, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε το ενδιαφέρον και τον προβληματισμό μας ως πολίτες για την έκβαση της υπόθεσής του. 

Είμαστε σίγουροι ο,τι με την ευαισθησία που σας διακρίνει και τις κατά τον νόμο ενέργειές σας θα διερευνήσετε δεόντως τις συνθήκες δολοφονίας του με σκοπό να οδηγηθούν οι υπαίτιοι στη δικαιοσύνη και να ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα περί δικαίου που αποτελεί άλλωστε κι αφορμή της παρούσης επιστολής.

 Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας. 

Μετά τιμής Στο link της ομάδας που σας αναγράφουμε πιο πάνω, μπορείτε να δείτε αντίγραφο αυτής της επιστολής με τις ηλεκτρονικές υπογραφές των μελών και με τη σύμφωνη γνώμη των οποίων σας αποστέλλουμε τη παρούσα. 

ΠΗΓΗ: ΡΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑ
Categories: