Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Έγκλημα στο δρόμο: Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε την τραγουδίστρια Π. Σκάρου

Στον Αγ. Σάββα νοσηλεύεται η 29χρονη τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου. Βρέθηκε χτυπημένη στην Πειραιώς, πιθανότατα από ασυνείδητο οδηγό, που δεν σταμάτησε. Όσοι γνωρίζουν κάτι για το τροχαίο, καλούνται να δώσουν πληροφορίες


Δύσκολες ώρες για τη νεαρή τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, μετά από τροχαίο ατύχημα. Ασυνείδητος οδηγός τη χτύπησε και την εγκατέλειψε στον δρόμο και όπως αναφέρει η "Espresso" της Δευτέρας, η 29χρονη έχασε το πόδι της.



"Όταν έφτασε στο ΚΑΤ, η κατάσταση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Το πόδι της ήταν ακρωτηριασμένο από το γόνατο και κάτω. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, αλλά δυστυχώς το αποκολλημένο μέλος ήταν σε άσχημα κατάσταση. Προσπαθήσαμε να σώσουμε τη ζωή της και τα καταφέραμε", ανέφεραν στην εφημερίδα ιατρικές πηγές.

Η Πένυ Σκάρου, βρέθηκε στις 07:30 το πρωί του Σαββάτου, στο ύψος της οδού Πειραιώς 181 από διερχόμενους οδηγούς χτυπημένη και εγκαταλειμμένη. Η νεαρή τραγουδίστρια κατευθυνόταν με τη μικρού κυβισμού μηχανή της προς το σπίτι της.

Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οδηγήθηκε αμέσως στο θάλαμο εντατικής θεραπείας.

Η Τροχαία Αθηνών κάνει έρευνα να βρει τον ασυνείδητο οδηγό που την χτύπησε και την εγκατέλειψε.
Για όσους έτυχε να βρεθούν στο σημείο μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210-5284000 της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής  ώστε να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες, που θα οδηγήσουν στο δράστη.

Πηγή: news247.gr
Categories: