Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Τετράχρονο αγoράκι ζούσε επί μία εβδομάδα με το πτώμα της μητέρας του

Μπροστά στην τραγική εικόνα ενός μικρού παιδιού που έπαιζε ανυποψίαστο δίπλα στο πτώμα της μητέρας του, βρέθηκε ένας άνδρας από την Αριζόνα, όταν μετά από επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις που της είχε κάνει, είχε αρχίσει να ανησυχεί.


Η μόλις 33 ετών Breanna Malinasky διέμενε, μαζί σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Tempe της Αριζόνα όταν πριν από μία εβδομάδα είχε τηλεφωνήσει στον γείτονά της λέγοντάς του ότι “δεν ένιωθε καλά”. Από τότε όμως δεν υπήρξε η παραμικρή επικοινωνία, και ο φίλος της άρχισε να ανησυχεί, καθώς επί μέρες δεν είχε δώσει κάποιο σημείο ζωής.


Τότε αποφάσισε να πηδήξει το φράχτη του σπιτιού και από μια μισάνοιχτη συρόμενη τζαμαρία να περάσει μέσα στο σπίτι, για να αντικρύσει σοκαρισμένος το πτώμα της γυναίκας και το τετράχρονο αγoράκι να παίζει δίπλα της, χωρίς να φανταστεί το φρικτό παιχνίδι που έπαιζε η μοίρα μαζί του.

Οι ιατροδικαστές από την προχωρημένη σήψη εκτιμούν ότι ο θάνατος της άτυχης 33χρονης επήλθε τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν, ενώ οι κίνδυνοι μολύνσεων για το παιδάκι ήταν τεράστιοι.

Πηγή: makeleio.gr
Categories: