Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Θυσίασαν τη μητέρα τους για καλή τύχη - Την ξυλοκόπησαν και της έβγαλαν τα μάτια

Χειροπέδες σε δύο αδέρφια που ζήτησαν από μάγισσα να ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου τη μητέρα και την αδερφή τους στα πλαίσια ιεροτελεστίας που θα τους έφερνε καλή τύχη.


Τα αδέρφια ήταν μεταξύ των 10 ατόμων που συνελήφθησαν για τη δολοφονία της 65χρονης Budhabai Dore που βρέθηκε θαμμένη στο Nashik στην Ινδία. 

Η μάγισσα φέρεται να έβγαλε τα μάτια της άτυχης γυναίκας, ενώ κατάφερε να δραπετεύσει η κόρη της που επρόκειτο επίσης να θυσιαστεί. 

Αν και οι ανθρωποθυσίες θεωρούνται ταμπού για την ινδουιστική κουλτούρα για εκατοντάδες χρόνια, αλλά ορισμένες μειονοτικές θρησκείες παραμένουν διαβόητες για την πρακτική.

Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με τις αρχές, ταξίδεψαν σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να συμβουλευτούν τη 42χρονη μάγισσα Bachchi-bai Narayan Khadke. 

"Ο Govind Pona Dore και ο αδερφός του Kashinath ήρθαν σε επαφή με την Bachchi-bai Narayan Khadke στο χωριό Takay Harsh.

Τους είχε πει πως χρειάζονταν να ξορκίσουν τα φαντάσματα". 

Πήραν έτσι μαζί τους τη μητέρα και την αδερφή τους, ενώ ο βοηθός της μάγισσας Bugabai Mahadu Veer έφερε μαζί του μια 80χρονη συγγενή του για να πάρει μέρος στην ιεροτελεστία. 

Τα αδέρφια ξυλοκοπούσαν άγρια για αρκετές ημέρες τη μητέρα και την αδερφή τους, ενώ τις είχαν γδύσει και τις είχαν αφήσει νηστικές.

Η μητέρα τους πέθανε στις 30 ή 31 Οκτωβρίου, ενώ τα δύο αδέρφια θεώρησαν πως και η αδερφή τους Rahibai Pingle που διέφυγε θα πέθαινε από τα τραύματά της και για αυτό δεν προσπάθησαν να τη βρουν.

Επιβίωσε όμως και επικοινώνησε με τις αρχές, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τα δύο αδέρφια. 

newsit.gr
Categories: