Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Απίστευτο! Έκανε παιδί με τον γκέι γιο της! ΦΩΤΟ

Μία απίστευτη ιστορία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Βρετανίας. Πρωταγωνιστές η Άννα Μαρία Κάσον και ο ομοφυλόφιλος γιος της, Κάιλ, που μαζί... έκαναν παιδί! Ο 24χρονος Κάιλ, αν και νέος ένιωθε ήδη έτοιμος να γίνει πατέρας και άρχισε να ψάχνει για παρένθετη μητέρα σε κλινικές όλης της χώρας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.


Τη λύση έδωσε η 45χρονη μητέρα του, η οποία τον περασμένο Ιούλιο, γέννησε με καισαρική τον γιο του γιου της! Ο Μάιλς, που είναι τώρα 8 μηνών, γεννήθηκε από το σπέρμα του Κάιλ και το ωάριο ανώνυμης δότριας που εμφυτεύτηκαν στην μήτρα της μητέρας του. Στα μάτια του νόμου, ο Κάιλ είναι γιος και αδελφός του Μάιλς.

Αδιαφορώντας για θέματα δεοντολογίας και ηθικά διλήμματα, ο 27χρονος πλέον Κάιλ δήλωσε στην Daily Mail: "Καταλαβαίνω ότι πολλοί δεν θα συμφωνήσουν με αυτό, αλλά μπορούν να έχουν τις απόψεις τους. Εχω ένα γιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Οσο κάποιος μπορεί να προσφέρει σπίτι και αγάπη, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην μπορεί να γίνει γονιός. Ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητα και το φύλο, εφ 'όσον μπορεί κανείς να φροντίσει το παιδί, δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα. Βγάζω χρήματα για τον εαυτό μου, χωρίς να επιβαρύνω το κράτος, έχω το δικό μου σπίτι, και τη δική μου δουλειά".


Ο Κάιλ, εργάζεται σε σούπερ μάρκετ στο Ντόνκαστερ και είναι ο πρώτος single άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο που απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ίδια τη μητέρα του.


Η διαδικασία σε ιδιωτική κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης κοστίζει μεταξύ 12.000 και 14.000 λίρες.


Όσο για το τι σκοπεύει να πει στον Μάιλς όταν ρωτήσει πώς ήρθε στον κόσμο, σκοπεύει να είναι απόλυτα ειλικρινής: "Δεν θα του κρύψω τίποτα. Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς σε όλα τα στάδια της ζωής του. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος".


newsit.gr
Categories: