Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Καταδικάστηκε αμετανόητος παιδεραστής στη Θεσσαλονίκη. Κατηγόρησε τα θύματα του ότι τον… παρενοχλούσαν!

Σε 33 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε την Παρασκευή από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης ηλικιωμένος ο οποίος κάθισε στο εδώλιο για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων που δεν είχαν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους, κατά συρροή και κατ” εξακολούθηση.


Σύμφωνα με τη δικογραφία ο κατηγορούμενος επί χρόνια ασελγούσε σε βάρος δύο κοριτσιών τα οποία ήταν εγγόνια της αδερφής του. Όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση το 2011 τα κοριτσάκια είχαν ηλικία 11 και 10 χρονών αντίστοιχα. Τα θύματα διέμεναν με τους γονείς τους στη Σουηδία και στην Ελλάδα, για να κάνουν διακοπές το καλοκαίρι τα Χριστούγεννα και το  Πάσχα.


Σύμφωνα με το seleo.gr. o κατηγορούμενος στην απολογία του όχι μόνο δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις αλλά υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι τα δύο κοριτσάκια τον… παρενοχλούσαν! «Η μία, όμως, με εκβίαζε και με ενοχλούσε όταν κοιμόμουν με τη γυναίκα μου. Ούτε τη γυναίκα μου δεν σεβάστηκε. Δεν τα κατηγορώ αλλά δεν τα κακομεταχειρίστηκα. Μια φορά μόνο παραδόθηκα» είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του.


babyradio.gr
Categories: