Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Συνελήφθη ο δραπέτης ισοβίτης που είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και τη φίλη του

Συνελήφθη λίγο μετά τη μια το μεσημέρι δραπέτης των φυλάκων Χανίων, Σ.Κ., που έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια για ανθρωποκτονίες που είχε διαπράξει στην Ελβετία και τη Θεσσαλονίκη.


Άνδρες του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν τον καταζητούμενο σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Ο ισοβίτης είχε παραβιάσει την άδεια που είχε πάρει από τις φύλακες στις 13 Σεπτεμβρίου του 2014 και από τότε καταζητούνταν από τις Αρχές. 

Δολοφονίες σε Ελβετία και Θεσσαλονίκη

Ο συλληφθείς το Νοέμβριο του 1992 είχε σκοτώσει με μαχαίρι την σύντροφο του στη Βασιλεία της Ελβετίας και είχε καταφέρει να διαφύγει στη χωρά μας. Ωστόσο μετά από έξι χρόνια και συγκεκριμένα στις 22 Αύγουστου του 1998 δολοφόνησε την γυναίκα του στη Θεσσαλονίκη. Με την συγκεκριμένη μάλιστα είχαν αποκτήσει και ένα παιδί που τότε ήταν σε ηλικία τριών ετών. 

Πως έφτασαν στα ίχνη του

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. ο Σ.Κ. πριν λίγες ημέρες επισκέφτηκε ΚΕΠ της περιοχής για να βγάλει πιστοποιητικό γέννησης. Όμως η υπάλληλος του καταστήματος τον αναγνώρισε και ενημέρωσε την αστυνομία. Ο ισοβίτης έκανε το μοιραίο λάθος και άφησε τον αριθμό του κινητού του τηλεφώνου και μέσω αυτού οι αξιωματικοί του Τμήματος Αναζητήσεων κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του.


madata.gr
Categories: