Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Σκότωναν…οικογενειακώς και έμειναν στην ιστορία! Οι 6 πιο αιμοβόρες οικογένειες!!! Διαβάστε την ιστορία τους!!! (PHOTOS)

Αρκετές ιστορίες έχουν γίνει γνωστές για ζευγάρια που παρανομούσαν μαζί. Είτε έκλεβαν είτε προχωρούσαν ένα βήμα πιο πέρα και δολοφονούσαν. Αλλά τι γίνεται όταν μιλάμε για συγγενείς; Για οικογένειες που σκότωναν κόσμο μαζί;


Πολλές οικογένειες κάνουν πράγματα μαζί για να »δεθούν». Όμως μόνο αυτές οι 6 δολοφονούσαν κόσμο παρέα:

1. Οι αιμοβόροι Benders


Οι Benders μετακόμισαν σε μια απομονωμένη περιοχή στο Kansas στις αρχές της δεκαετίας του 1870. Αμέσως έγιναν γνωστοί στη περιοχή όχι μόνο για το μικρό πανδοχείο που είχαν αλλά και για την πίστη τους σε πνεύματα. Με ένα μέλος της οικογένειας μάλιστα, τη Kate, να πραγματοποιεί παραστάσεις όπου αναδείκνυε τις πνευματικές της ικανότητες. Όμως τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως φαινόντουσαν. Μπορεί οι Benders να έδειχναν ότι αποτελούν ένα συνηθισμένο μοντέλο οικογένειας, με πατέρα, μητέρα, έναν γιο και μία κόρη όμως οι ιστορικοί πιστεύουν ότι όχι μόνο δεν ήταν συγγενείς αλλά ούτε το επίθετο τους, Bender, ήταν πραγματικό.

Στη περιοχή είχαν αρχίσει να υπάρχουν αρκετές εξαφανίσεις και η κοινότητα αποφάσισε να δημιουργήσει μια ομάδα αναζήτησης για να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει. Τότε ήταν που οι Benders εγκατέλειψαν τη φάρμα και το πανδοχείο τους και εξαφανίστηκαν. Μια ματιά στη φάρμα τους λοιπόν αρκούσε για να καταλάβει κανείς τι ακριβώς συνέβαινε: κοντά στη τραπεζαρία υπήρχε μια καταπακτή, η πόρτα της ήταν γεμάτη με αίματα ενώ υπήρχε μια έντονη μυρωδιά. Αμέσως ανακαλύφθηκαν αρκετά πτώματα, τα οποία μάλιστα είχαν πεθάνει με βίαιους τρόπους. Το πτώμα του γιατρού της περιοχής για παράδειγμα είχε βρεθεί με το κρανίο του να έχει συνθλιβεί και το λαιμό του να έχει κοπεί.


Οι Benders ή όπως αλλιώς λέγονταν δεν βρέθηκαν ποτέ και άφησαν πίσω τους έναν αστικό μύθο. Μετά από αρκετά χρόνια δημιουργήθηκε ένα μουσείο το οποίο ήταν ένα πιστό αντίγραφο του σπιτιού τους, ενώ το 2012 υπήρξαν φήμες ότι ο Guillermo del Toro θα παρουσιάσει την ιστορία τους στο κινηματογράφο.

2. Οι αδερφές με ρεκόρ Γκίνες στις δολοφονίες


Οι αδερφές Delfina και Maria de Jesús González κατέχουν ένα αρκετά αμφιλεγόμενο ρεκόρ Γκίνες, ως τη πιο »’Παραγωγική εταιρία δολοφονιών». Οι αδερφές είχαν πραγματοποιήσει περίπου 91 δολοφονίες. Παρότι όμως οι  González συνελήφθησαν και τα εγκλήματα τους έγιναν πιο πρόσφατα σε σχέση με τους Benders, οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι λιγότερες.

Από όσα έγιναν γνωστά από την Μεξικάνικη αστυνομία που συνέλαβε τις δύο αδερφές, οι González έβρισκαν νεαρές γυναίκες που έψαχναν για δουλειά, τους έδιναν ναρκωτικά και τις εξέδιδαν στην πορνεία. Μόλις όμως αρρώσταιναν, έχαναν την εξωτερική τους εμφάνιση ή δεν ικανοποιούσαν τους πελάτες τότε τις σκότωναν. Επίσης οι δύο αδερφές σκότωναν και πελάτες που ερχόντουσαν με αρκετά μετρητά. Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα 11 ανδρών και 80 γυναικών σε μια ιδιοκτησία των γυναικών. Οι González καταδικάστηκαν σε 40 χρόνια φυλάκισης το 1964.

3. Μια φυλή που απολάμβανε για δείπνο το κρέας ανθρώπων


Μύθος ή πραγματικότητα ; Αρκετοί ελπίζουν ότι πρόκειται απλώς για μύθο καθώς πρόκειται για μια ιστορία με αρκετό αίμα. Συγκεκριμένα ο Sawney Bean ή Beane λέγεται ότι ήταν ο πατριάρχης μίας φυλής στη Σκωτία η οποία αύξησε το πληθυσμό της μέσω της αιμομιξίας. Μάλιστα η συγκεκριμένη φυλή απολάμβανε για δείπνο το κρέας ανθρώπων. Το »φαγητό» της φυλής προερχόταν από άτυχους ταξιδιώτες που τύχαινε να περνάνε κοντά από τη σπηλιά στην οποία κατοικούσε η φυλή.

Τελικώς ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός αγνοουμένων σε συνδυασμό με το ότι αρκετός κόσμος ανέφερε ότι έβρισκε μέλη ανθρώπινων σωμάτων στις γύρω περιοχές προκάλεσε τις έρευνες που τελικά οδήγησαν στην ανακάλυψη της συγκεκριμένης φυλής. Μέσα στη σπηλιά τους λέγεται ότι κρεμόντουσαν μέλη ανθρώπινων σωμάτων από το ταβάνι , βαρέλια γεμάτα με χέρια και πόδια ανθρώπων, αλλά και σωροί με λεφτά και κοσμήματα που είχαν κλέψει από τους ξένους.

Η ιστορία δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για μύθο ή πραγματικότητα αλλά οι τόσες πολλές πληροφορίες και το ότι αν και έχουν περάσει τόσα χρόνια δεν έχει ξεχαστεί αυξάνει τις πιθανότητες να πρόκειται για πραγματικό γεγονός.

4. Τρία αδέλφια που σκόρπισαν το τρόμο και πέθαναν στην ηλεκτρική καρέκλα


Στην περιοχή  Richmond στη Virginia τρία αδέλφια είχαν σκορπίσει το τρόμο. Οι James, Linwood, και Anthony Briley είχαν διαπράξει μια σειρά από φόνους, βιασμούς και ληστείες. Τα αδέλφια διάλεγαν τυχαία τα θύματα τους και τα σκότωναν με αρκετά βάναυσους τρόπους. Για παράδειγμα είχαν συνθλίψει το κεφάλι ενός έφηβου. Ανάμεσα στα θύματα τους υπήρχαν ηλικιωμένοι άνθρωποι, μια έγκυος γυναίκα και ένα κοριτσάκι 5 χρονών.

Το μεγαλύτερο από τα τρία αδέρφια, ο Linwood, πέθανε στα 30 του ενώ τα άλλα δύο αδέρφια πέθαναν το 1985 στην ηλεκτρική καρέκλα.

5. Οι πρώτοι κατά συρροή της Αμερικής


Μπορεί να μην έχει διευκρινιστεί αν οι Micajah και Wiley Harpe ήταν αδέρφια ή ξαδέρφια, αλλά σίγουρα ήταν ένα από τα πιο αιμοβόρα δίδυμα . Οι Harpes διέπραξαν τα εγκλήματα τους πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά από τον επαναστατικό πόλεμο στην Αμερική. Το σχέδιο τους ήταν να πολεμήσουν στο πλευρό των Βρετανών και να διαπράξουν άφθονους βιασμούς, εμπρησμούς και δολοφονίες, κάτι που κατάφεραν.

Ο μεγάλος και ο μικρός Harpe ( ο ένας ήταν ψηλός και ο άλλος κοντός) διέπραξαν 40 δολοφονίες και τελικά συνελήφθησαν στις αρχές του 1800. Και οι δύο αποκεφαλίστηκαν, με τα κεφάλια τους να εκθέτονται για να παραδειγματιστούν όσοι είχαν παρόμοιες ιδέες.

6.  Μια οικογένεια δολοφόνων που αποκαλύφθηκε το 2013

Η Inessa δείχνει στην αστυνομία πως πυροβόλησε τα θύματα της
Αν νομίζετε ότι όλες αυτές οι αιμοβόρες οικογένειες έχουν ξεχαστεί στα σκοτεινά χρόνια του παρελθόντος κάνετε λάθος. Το 2013 στη Ρωσία συνελήφθη μια οικογένεια η οποία κατηγορούνταν για 30 φόνους και αμέτρητες ληστείες. Μια δασκάλα, η Inessa Tarverdiyeva και ο σύζυγός της,ο οδοντίατρος Roman Podkopayev, κρυβόντουσαν πίσω από μια ιστορία τρόπου με 30 δολοφονίες και πολλές ληστείες. Ανάμεσα στα θύματα τους ήταν έξι αστυνομικοί και πολλά παιδιά καθώς και η βαφτιστήρα της Inessa.

Και όμως η ιστορία γίνεται χειρότερη, διότι μέρος στις εγκληματικές ενέργειες του ανδρόγυνου έπαιρναν και οι δύο κόρες τους. Η μία ήταν 25 χρονών ενώ η άλλη μόλις 13.

Ο Vladimir Markin, επικεφαλής του αντίστοιχου FBI της Ρωσίας είχε δηλώσει σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό: » Φαινόντουσαν σαν μια αγαπημένη και καλή οικογένεια. Είμαι σίγουρος ότι όποιος τους έβλεπε δεν μπορούσε να φανταστεί ότι σχεδιάζουν ή έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα».


tasosdousis.gr
Categories: