Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Σοκ στην Κοζάνη: Ήθελε να τον κάψει ζωντανό. Περιέλουσε το κρεβάτι με βενζίνη και πέταξε αναμμένο σπίρτο

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ο 89χρονος που αργά χθες το βράδυ τυλίχθηκε στις φλόγες, την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του, στην Καρυδίτσα.


Σύμφωνα με το kozanimedia, ο 56χρονος γιος του άτυχου άντρα (με τον οποίο διέμεναν μόνοι τους στο σπίτι τους) περιέλουσε με βενζίνη το κρεβάτι του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά, την ώρα που ο άτυχος πατέρας του κοιμόταν.

Τις φωνές του 89χρονου άκουσαν γείτονες της οικογένειας και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άντρες της οποίας συνέλαβαν τον δράστη, ο οποίος να σημειωθεί πως φέρει ελαφρά εγκαύματα, ειδικά στα χέρια.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 59χρονος συλληφθείς αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και σε ψυχιατρική κλινική. Το τελευταίο διάστημα έμενε μαζί με τον πατέρα του, που έμελλε να ζήσει την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής του, στα 89 του χρόνια.

Το τραγικό συμβάν έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Από τις αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής, προκύπτει ότι όλοι γνώριζαν για τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα του δράστη, αλλά κανείς δεν είχε ενημερώσει έγκαιρα τους αρμόδιους φορείς. Πολλά ερωτήματα προκαλεί και η στάση των συγγενών πατέρα και γιου.


kontranews.gr


Categories: