Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Συνελήφθη αδερφός γνωστού τραγουδιστή -Καλλιεργούσε 762 δενδρύλλια χασίς

Με την κατηγορία ότι είχε δημιουργήσει «εξελιγμένη» φυτεία με 762 δενδρύλλια χασίς σε περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας συνέλαβε η Ασφάλεια Πύργου τον αδερφό γνωστού τραγουδιστή.


Την αποκάλυψη έκανε η Espresso, η οποία αναφέρει σε ρεπορτάζ της ότι ο 51χρονος φέρει ακόμα τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρες ανθρωποκτονιών και ληστείες συνολικής ποινής φυλάκισης 79 χρόνων. Οι αποφάσεις προκύπτουν από τη συμμετοχή του σε ρόλους περιφερειακούς των Πελοποννήσιων με τα καλάσνικοφ, μίας άγριας συμμορίας η οποία λήστευε τράπεζες και χρηματαποστολές, ενώ το καλοκαίρι του 2012 είχε  τραυματίσει έπειτα από συμπλοκή τέσσερις αστυνομικούς στο κέντρο της Καλαμάτας.

Αν και η συμμορία εξαρθρώθηκε ο 51χρονος είχε αποφύγει τη σύλληψη και όλο αυτό το διάστημα κατάφερνε να κρύψει τα ίχνη του. Μέχρι να αποκαλυφθεί η φυτεία του όμως σε ερημική δασώδη περιοχή. Εκεί ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή, που έκανε εμφανίσεις στην ίδια περιφέρεια,  είχε φτιάξει καλύβα στη μέση της φυτείας και διέμενε. Είχε ένα ψυγείο και κουζίνα με γκάζι, ενώ για να ποτίζει τα δενδρύλλια μετέφερε νερό με λάστιχα από κοντινή πηγή. Μάλιστα είχε λάβει μέτρα για να μην εντοπιστεί η φυτεία από ελικόπτερα με υψηλής ευκρίνειας κάμερα.

Η σύλληψη έγινε έπειτα από πληροφορίες που είχε η αστυνομία, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάφεραν να συλλάβουν κι έναν επικίνδυνο φυγόποινο.

Σε βάρος του 51χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τη φυτεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πύργου. Αναμένεται να μεταχθεί στην Αθήνα, στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών για τις εκκρεμείς σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις.



tasosdousis.gr
Categories: