Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Η ΟΡΓΗ της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση Γιακουμάκη! Πού βρίσκονται και τι κάνουν σήμερα οι «σκληροί» από την Κρήτη που έκανα πλάκα στον Βαγγέλη;;;(Video)

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη μίλησε με τον δημοσιογράφο Βασίλη Σιώμο από τα Γιάννενα, ο οποίος ενημέρωσε για τα καινούργια στοιχεία που υπάρχουν. «Την Τρίτη 19 Μαϊου διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Ιωαννίνων η δικογραφία για το τι προκάλεσε το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη.


Οι αστυνομικοί πήραν πάνω από 100 καταθέσεις από φοιτητές, αλλά και από ανθρώπους έξω από τη σχολή. Μετά από εντολή του εισαγγελέα προχώρησαν επίσης στην κατάσχεση των κινητών και των υπολογιστών από την παρέα που φέρεται να έκανε “πλάκες” στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Στάλθηκαν στα εργαστήρια μήπως και μπορέσουν να ανακτήσουν διαγραμμένα αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο από τις “πλάκες”. Φαίνεται πως θα υπάρξουν ευθύνες προς νέα άτομα, αλλά και παλιούς εμπλεκόμενους και ίσως υπάρχουν αδικήματα που έχουν τελεστεί εις βάρος του Βαγγέλη.

Υπάρχει και η πληροφορία πως το προηγούμενο βράδυ ο Βαγγέλης δεν είχε κοιμηθεί στη σχολή. Σύμφωνα όμως με την έρευνα της εκπομπής, αυτός που δεν κοιμήθηκε στη σχολή το προηγούμενο βράδυ, ήταν ο συγκάτοικός του. Κάποιοι είπαν πως το τελευταίο διάστημα ήταν καλά γιατί ήταν ερωτευμένος. Υπάρχει μια πληροφορία για μία κατάθεση-φωτιά για ένα περιστατικό που έγινε σε ένα μαγαζί και ο άτυχος φοιτητής τραυματίστηκε και πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα. Η νέα διεύθυνση της σχολής αποφάσισε να τους τιμωρήσει με απλή επίπληξη: «Παιδιά θα πρέπει να είστε καλοί μαθητές, να μην πειράζετε τους συμφοιτητές σας, να διαβάζετε, να έχετε άψογη συμπεριφορά». Αυτή ήταν η τιμωρία». Στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη εξοργίστηκε όταν έμαθε από την οικογένεια του Βαγγέλη την εξήγηση που έδωσε νέα διεύθυνση της Γαλακτομικής, σχετικά με την επίπληξη. Η μητέρα του Βαγγέλη επικοινώνησε με την διευθύντρια της σχολής, η οποία της δήλωσε αναρμόδια για να επιβάλλει οποιαδήποτε άλλη ποινή.




mikroskopio.gr
Categories: ,