Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Μαρτυρία σοκ – «Εγώ είμαι ο Μπεν»

Εμφανίστηκε ένας άνδρας που υποστηρίζει πως ίσως να είναι το παιδί που εξαφανίστηκε πριν από 24 χρόνια από την Κω! Νέες ελπίδες πως ίσως το δράμα τους να έχει φτάσει στο τέλος της δημιουργεί στην οικογένεια του Μπεν Νίνταμ, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, η δήλωση ενός άνδρα πως ίσως να είναι το παιδί που χάθηκε πριν από 24 χρόνια στην Κω.


Η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ, που τον έχασε στις 24 Ιουλίου του 1991 ενώ έκαναν διακοπές στην Κω, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και μάλιστα έκαναν ακόμη μια δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να ενημερώσει τις αρχές.

Όπως γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ, μετά την εμφάνιση της οικογένειας τόσο στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στον Alpha όσο και μετά την έκκλησή τους μέσω των ελληνικών ΜΜΕ, εμφανίστηκε ένας άνδρας που υποστηρίζει πως ίσως να είναι το παιδί που εξαφανίστηκε πριν από 24 χρόνια από την Κω!


Ο άνδρας αυτός έχει ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία και Βρετανία και πρόκειται να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν όντως είναι ο Μπεν Νίνταμ ή όχι.

Δεν αποκλείεται ο άνδρας να είναι κάποιος φαντασιομανής, που είδε την έκκληση της οικογένειας και επικοινώνησε με την αστυνομία. Αλλά οι βρετανικές αρχές είναι αποφασισμένες να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα και γι’ αυτό θα έρθουν σε επαφή μαζί του για να του γίνει τεστ DNA. Αυτό δεν ήταν το μοναδικό τηλεφώνημα που έλαβε η αστυνομία μετά τη δημόσια έκκληση της οικογένειας του Μπεν.


“Σπάνε καρδιές” τα μηνύματα της οικογένειας του Μπεν

Συγκλονιστική ήταν η φιγούρα της μητέρας, η οποία μιλώντας σε δημοσιογράφους λύγισε, συγκινήθηκε και ανέφερε ότι “θέλει να βρει το παιδί της ακόμη και μετά από τόσα χρόνια”.

“Εύχομαι με όλη μου την καρδιά ο Μπεν να είχε μία καλή ζωή. Ελπίζω ο λόγος για να απαγάγει κανείς ένα παιδί και να προκαλέσει τόσο πόνο στην οικογένειά μου είναι επειδή ήθελαν τόσο πολύ ένα παιδί, ήθελαν να κάνουν παράνομα μία υιοθεσία. Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι ότι έχει μία πολύ καλή ζωή”, είπε συγκινημένη η Κέρι Νίνταμ, μητέρα του Μπεν από το Σέφιλντ, ο οποίος εξαφανίστηκε στην Κω και συγκεκριμένα στην περιοχή Ηρακλής όταν ήταν 21 μηνών.

“Ήρθαμε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες με την βρετανική αστυνομία για να ενημερώσουμε το ελληνικό κοινό ότι ακόμη ψάχνουμε τον Μπεν, ότι είμαστε αρκετά αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τον βρούμε. Ξέρουμε ότι ο Μπεν είναι ζωντανός. Ζητάμε από τον ελληνικό λαό να βγει μπροστά αν έχει κάποιες πληροφορίες για τον μικρό Μπεν. Παρακαλούμε όποιον γνωρίζει να μας βοηθήσει να βρούμε τον Μπεν. Αν μπορείτε να έρθετε σε επαφή τόσο με την ελληνική αστυνομία όσο και με την βρετανική. Κανείς δεν πρέπει να φοβάται, μπορεί να μιλήσει στις αρχές ακόμη και εμπιστευτικά. Πρέπει να βρούμε τον Μπεν τώρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο newsIT, η μητέρα του αγνοούμενου Μπεν.

“Ελπίζω πως η έκκληση στο ελληνικό κοινό αυτή την εβδομάδα να μας οδηγήσει σε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το τι σνέβη στον Μπεν. Γνωρίζω πως κανείς δεν μπορεί να με βεβαιώσει ότι θα ανακαλύψουν τι έγινε στον γιο μου, αλλά ξέροντας ότι η αστυνομία προσπαθεί να βρει απαντήσεις, οι ελπίδες μου έχουν αναπτερωθεί. Σημαίνει τα πάντα για μένα και ξέρω πως η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαϊρ συνεργάζεται με τις ελληνικές αρχές και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό. Εγώ και η οικογένειά μου δεν πρόκειται να ησυχάσουμε μέχρι να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη στο παιδί μας. Θεωρώ πως κάποιος εκεί έξω θα ξέρει τι συνέβη με το παιδί μας. Παρακαλώ να επικοινωνήσουν με την αστυνομία”, μας ανέφερε η μητέρα του Μπεν.

Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει ακόμη και διατηρώντας την ανωνυμία του με την ομάδα έρευνας του Μπεν Νίνταμ στο +441142963022, ενώ μπορεί να στείλει και email στο opben.needham@southyorks.pnn.police.uk.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορούν κάλλιστα να επικοινωνήσουν ανώνυμα με τους Crimestoppers στο +44800555111.



neotera.gr