Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Ο μάρτυρας – κλειδί αλλάζει την κατάθεσή του – «Δεν σκότωσε ο πατέρας της Άννυ την μικρή»

Και ενώ το θρίλερ της υπόθεσης της μικρής Άννυ, που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο συνεχίζεται, η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί από την επόμενη εβδομάδα με νέες αποκαλύψεις όπως σημειώνεται από το περιβάλλον των δικηγόρων που ασχολούνται με την πολύκροτη αυτή υπόθεση.


Ο νεαρός Νικολάι ήταν εκείνος, ο οποίος «έδωσε» στους αστυνομικούς στη Βουλγαρία τον κολλητό του φίλο, υποδεικνύοντας σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εκείνον ως τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της ίδιας του της κόρης. Ο Νικολάι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν εξαφανισμένος και κανείς δε μπορούσε να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Οπως όλα δείχνουν είναι το πρόσωπο-«κλειδί» της υπόθεσης καθώς γνωρίζει όσο κανείς τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος του βιβλίου της ζωής της μικρής Άννυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νικολάι αρνήθηκε να πει κάτι παραπάνω για την υπόθεση, ενώ φαίνεται να παίρνει πίσω όλα όσα αρχικά φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς της Βουλγαρίας ότι δηλαδή ο φίλος του Σάββας ήταν εκείνος που αφαίρεσε τη ζωή της μικρής Άννυ.

«Δεν είπα εγώ ότι ο Σάββας σκότωσε την Άννυ, η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της, δε θέλω να πω κάτι άλλο παραπάνω». Είναι τα λόγια του κολλητού φίλου του παιδοκτόνου. Να σημειωθεί ότι ο Νικολάι έχει κληθεί στην Ελλάδα για κατάθεση στις 2 Ιουνίου, ενώ ο δικηγόρος της μητέρας έχει ζητήσει κατά πρόσωπο αντιπαράσταση με την πελάτισσά του.


neotera.gr