Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

«Έφυγε» από τη ζωή ο 20χρονος που ήθελε να μοιάσει στον Κεν

Την τελευταία του πνοή άφησε σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο ο 20χρονος που ονειρευόταν να μοιάσει στον κούκλο «Κεν». Προκειμένου να πετύχει το στόχο του είχε ξοδέψει περισσότερες από 30.000 λίρες και είχε υποβληθεί σε μια σειρά από επίπονες επεμβάσεις.


Ο Κέσλο Σαντεμπάνες από τη Βραζιλία είχε σκοπό ζωής να μεταμορφωθεί σε μια ανθρώπινη κούκλα, να γίνει ο άνθρωπος που θα κατάφερνε να μοιάσει στον φίλο της κούκλας Μπάρμπι και δεν δίστασε να περάσει πολλές ημέρες και νύχτες μέσα σε νοσοκομεία και κέντρα αισθητικής για να το πετύχει.

Ωστόσο, θλίψη σκόρπισε χθες στη Βραζιλία η είδηση ότι ο Σαντεμπάνες έχασε τη ζωή του, «χτυπημένος» από λευχαιμία. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο, όπου νοσηλευόταν από τις 26 Μαΐου.


Λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του, ο Κέσλο είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή της Βραζιλίας και είχε δηλώσει ότι δεν τον απασχολούσε πια εμφάνισή του και ότι το μόνο που τον ένοιαζε ήταν η υγεία του, για την οποία δήλωνε αποφασισμένος να παλέψει σκληρά.www.newsbomb.gr
Categories: