Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Καταδικάστηκε ο Ζακυνθινός βιαστής των τριών ανήλικων παιδιών του

67 χρόνια κάθειρξη στον 52χρονο


Μια οδυνηρή ιστορία που λίγοι Ζακυνθινοί γνώριζαν έλαβε τέλος την Παρασκευή στο Κακουργιοδικείο του Πύργου, όπου δικάστηκε η μήνυση που είχε υποβληθεί το 2010 από το τότε 18χρονο θύμα και την μητέρα του.

Οι δύο γυναίκες είχαν καταθέσει μήνυση κατά του πατρίου και συζύγου αντίστοιχα για το συστηματικό βιασμό της 18χρονης από την ηλικία των 12 ετών και για έξι χρόνια.

Με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 67 χρόνια κάθειρξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιών και τη κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια.

Αναλυτικότερα, ο 52χρονος από τη Ζάκυνθο, όπως αποδείχτηκε στο Κακουργιοδικείου του Πύργου, ασελγούσε συστηματικά (2 έως 3 φορές την εβδομάδα) στην τότε 12χρονη κόρη της γυναικάς του από το πρώτης της γάμο.

Η άτυχη κοπέλα υπέμενε όλα αυτά τα χρόνια τον βιασμό του πατριού της, ο οποίος απειλώντας την, της είχε κρατήσει το στόμα «κλειστό». Η νεαρή κοπέλα μόλις ενηλικιώθηκε δεν άντεξε, μίλησε στην μητέρα της και αμέσως η δύο γυναίκες υπέβαλαν μήνυση, καθώς ο ημεδαπός ασελγούσε και στα δύο φυσικά τέκνα του από τις ηλικίες των 11 και 13 ετών αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, που έγινε την περασμένη Πέμπτη και την Παρασκευή, ο 52χρονος άντρας, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έδειξε καμία μετάνοια για την πράξεις του και αρνήθηκε κάθε κατηγορία.

Σήμερα, η μητέρα μαζί με τα δύο παιδιά της ζουν στο εξωτερικό, ενώ το 23χρονο σήμερα θύμα ζει μαζί με το βιολογικό της πατέρα.photo © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

athensvoice.gr
Categories: