Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Υπόθεση Άννυ: Θρίλερ με τον μάρτυρα - «κλειδί» - Άφαντος ο Νικολάι

Αν και έχει κληθεί δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής«Κάνει τον... "μάγκα" ο Νικολάι διότι γνωρίζει ότι κανείς δεν μπορεί να τον υποχρεώσει να έρθει ως μάρτυρας με το ζόρι», λέει ο συνήγορος της μητέρας της μικρής Άννυ - «Δεν ξέρω αν θα έρθω», λέει ο Νικολάι στο protothema.gr

Με τον Νικολάι, φίλο του Βούλγαρου παιδοκτόνου, Στάνισλαβ (Σάββα) Μπακαρτζίεφ, επικοινώνησε το protothema.gr και εκείνος αρκέστηκε να πει πως... δεν έχει ή καλύτερα δεν θέλει να πει το παραμικρό για την υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα ενώ σε ερώτηση για το εάν σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να καταθέσει ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει τις προθέσεις του. Ο Νικολάι ήταν αρνητικός στην οποιαδήποτε περαιτέρω ανάμειξή του στη δολοφονία της άτυχης μικρής.

«Από τη στιγμή που ο Νικολάι είχε φυσική παρουσία στο χώρο στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα το βράδυ του θανάτου του παιδιού, σύμφωνα με όσα λέει ο Σάββας στην απολογία του, είναι αρκετό για την ύπαρξη ψυχικής συνέργειας στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ελπίζω ότι στη διαδικασία της ανάκρισης υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις. Καλά κάνει και κάνει τον... "μάγκα" γιατί ξέρει ότι ως μάρτυρα δεν μπορεί κανείς να τον φέρει με το ζόρι. Από εκεί και πέρα όλα τα θέματα είναι ανοιχτά και θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες», αποκαλύπτει μιλώντας στο protothema.gr συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της μικρής 'Άννυ, κ. Σταύρος Γεωργίου. 

Είχε κληθεί στις 2 Ιουνίου αλλά... 

Και ενώ όλοι περιμένουν να μάθουν επιτέλους τι κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή αυτή υπόθεση πριν λίγο καιρό ο Βούλγαρος φίλος του πατροκτόνου της μικρής Άννυ είχε δηλώσει στο protothema.gr:  «Δεν είπα εγώ ότι ο Σάββας σκότωσε την Άννυ, η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της, δεν θέλω να πω κάτι άλλο παραπάνω». 

Πάντως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί από την επόμενη εβδομάδα με νέες αποκαλύψεις, όπως σημειώνεται από το περιβάλλον των δικηγόρων που ασχολούνται με την πολύκροτη αυτή υπόθεση. Για την ιστορία θα πρέπει πάντως να υπογραμμιστεί ότι ο νεαρός Νικολάι ήταν εκείνος, ο οποίος «έδωσε» στους αστυνομικούς στη Βουλγαρία τον κολλητό του φίλο, υποδεικνύοντας σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας εκείνον ως τον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή της ίδιας του της κόρης. 

Ο Νικολάι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήταν εξαφανισμένος και παραμένει εξαφανισμένος ενώ κανείς δεν μπορεί να μάθει πού βρίσκεται και ποιες είναι οι προθέσεις του αν δηλαδή θα έρθει ή όχι για να καταθέσει στην Ελλάδα. Για όσους παρακολουθούν την υπόθεση ο Νικολάι είναι το πρόσωπο-«κλειδί» καθώς γνωρίζει όσο κανείς τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος του βιβλίου της ζωής της μικρής Άννυ.protothema.gr
Categories: