Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αργολίδα: Χάθηκε τσάντα με χρήματα για χειρουργική επέμβαση

Χάθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας. Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα που φέρει στην εξωτερική της επιφάνεια την σημαία της Αγγλίας και, μαζί με τα χρήματα, είχε μέσα και τα ιατρικά έγγραφα που είναι απαραίτητα για την περαιτέρω θεραπεία του ασθενούς.


Έκκληση απευθύνει ένας πολίτης που έχασε μεγάλο χρηματικό ποσό σε περιοχή της Αργολίδας σε όποιον το βρήκε, καθώς τα χρήματα προορίζονταν για την χειρουργική επέμβαση νεαρού συγγενικού του προσώπου το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.  
 Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε μια μαύρη δερμάτινη τσάντα που φέρει στην εξωτερική της επιφάνεια την σημαία της Αγγλίας και, μαζί με τα χρήματα, είχε μέσα και τα ιατρικά έγγραφα που είναι απαραίτητα για την περαιτέρω θεραπεία του ασθενούς. Η τσάντα χάθηκε στην περιοχή της Καλλιθέας, στην Πλάκα Δρεπάνου Αργολίδας το πρωί της περασμένης Τρίτης.

Ο ιδιοκτήτης της κάνει έκκληση σε όποιον την βρήκε να τηλεφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και να την επιστρέψει, καθώς υπάρχει άμεση ανάγκη για σοβαρή ιατρική πράξη για την οποία απαιτούνται τόσο τα χρήματα όσο και τα έγγραφα. 



protothema.gr
Categories: