Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Δικηγόρος οικογένειας Γιακουμάκη: Κανείς δεν μίλησε για αυτοκτονία (Video)

Επανήλθε στην επικαιρότητα η πολύκροτη υπόθεση του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής σχολής, μετά την δίωξη για ανθρωποκτονία που άσκησε ο εισαγγελέας Ιωαννίνων. Ανοίγει και πάλι ο φάκελος του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη που είχε συγκλονίσει όλη τη χώρα.



Μετά την άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία, στην οποία προχώρησε ο εισαγγελέας Ιωαννίνων, ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου σπουδαστή μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» υποστήριξε ότι ποτέ κανείς, ούτε καν ο ιατροδικαστής, δεν είχε μιλήσει για αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Μπούκας, τόνισε ότι από την αρχή και ο ίδιος επέμενε στην εκδοχή της δολοφονίας και επεσήμανε ότι πρέπει «να οδηγηθούν κάποιοι άνθρωποι στη δικαιοσύνη για το βαρύτατο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση».


Στην εκπομπή και την Αγγελική Νικολούλη μίλησε και η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη.  «Είμαι μπερδεμένη» είπε, «αλλά τουλάχιστον τώρα προχωράει η υπόθεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Θέλουμε κι εμείς να μάθουμε περισσότερα, να μάθουμε τι συνέβη στο παιδί μας. Αυτοί που ευθύνονται για το θάνατο του παιδιού μου να πληρώσουν».



newsbomb.gr
Categories: