Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Μητέρα υιοθέτησε τις τέσσερις κόρες της φίλης της αφού εκείνη έχασε τη μάχη με τον καρκίνο!

«Όταν συναντάς μια δυσκολία στο δρόμο σου, πρέπει να την αντιμετωπίζεις και να βάζεις τα δυνατά σου».


Μία ολόκληρη κοινότητα ήρθε πιο κοντά για να στηρίξει τη γυναίκα που υιοθέτησε τις τέσσερις νεαρές κόρες της καλύτερης της φίλης, αφότου εκείνη, η οποία τις μεγάλωνε μόνη της, έχασε τη μάχη της με τον καρκίνο του εγκεφάλου στις αρχές του χρόνου.

Η Laura Ruffino από τη Νέα Υόρκη και η Elizabeth Diamond έγιναν κολλητές στην Ε” Δημοτικού.«Όπου κι αν ήμασταν, πάντοτε περνούσαμε καλά», λέει η Laura.


Το 2014, η Diamond διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο, στο τέταρτο στάδιο. Η μητέρα που μεγάλωνε μόνη της τέσσερα κοριτσάκια ρώτησε τη Ruffino αν θα μπορούσε να προσέξει εκείνη τα παιδιά της αν κάτι της συνέβαινε κι η Ruffino απάντησε αμέσως «ναι».

«Καθώς άρχισε να εξασθενεί ο οργανισμός της, μπορείτε να φανταστείτε πόσο άγχος ένιωθα για τα κορίτσια της και πόσο με τρόμαζε το ότι θα έπρεπε να ζήσω χωρίς εκείνη», δήλωσε η Ruffino στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.


Δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο για μήνες, η Diamond έφυγε τελικά από τη ζωή τον Απρίλιο. Λίγο μετά τον θάνατό της, η Ruffino και ο σύζυγός της, Rico, μαζί με τις δύο κόρες τους, καλωσόρισαν τις κόρες της Diamond στο δικό τους σπίτι.


Οι κόρες της Diamond, η Lily, η Ella, η Samona και η Tara, είναι από 5 έως 12 ετών.

Η κοινότητά τους στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης, εργάζεται πλέον σκληρά για να βοηθήσει τους Ruffino να ανταπεξέλθουν οικονομικά στις ανάγκες της νέας, διευρυμένης τους οικογένειας.


Οι ίδιοι προσαρμόστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν στη νέα πραγματικότητα. «Πριν από δέκα χρόνια, δεν πίστευα πως αυτή θα ήταν η ζωή μου«, αναφέρει στον WKBW ο Rico Ruffino. «Όταν όμως συναντάς μια δυσκολία στο δρόμο σου, πρέπει να την αντιμετωπίζεις και να βάζεις τα δυνατά σου».



archangelosmichail.gr
Categories: