Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Χανιά: ''Όταν φάγαμε το γαλακτομπούρεκο, ανακαλύψαμε την απάτη''!


Καταγγελία στην αστυνομία έκανε ένα νεαρό ζευγάρι, που δοκίμασε το φημισμένο γαλακτομπούρεκο Κανδάνου...
Πικρό αποδείχτηκε το γλυκό που θέλησε να απολαύσει σε κατάστημα στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων ένα ζευγάρι που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα αισχροκέρδειας. Το ζευγάρι, κάνοντας βόλτα το απόγευμα της Τετάρτης (22-08-2012) κάθισε σε ένα γλυκοπωλείο στην οδό Καλλέργων, πίσω από τα Νεώρεια προκειμένου να γευτεί το περίφημο γαλακτομπούρεκο Κανδάνου που μάλιστα είχε ακούσει ότι είναι το σήμα κατατεθέν του καταστήματος.

Αφού το αντρόγυνο απόλαυσε το γλυκό του, ζήτησε το λογαριασμό. Για τα δύο κομμάτια του γαλατομπούρεκου τους ζητήθηκε να πληρώσουν 9€ ποσό που φάνηκε υψηλό στη σύζυγο και έτσι αποφάσισε να δει τον τιμοκατάλογο του καταστήματος μήπως έχει συμβεί κάποιο λάθος.
Όπως ανέφερε στο flashnews.gr η γυναίκα, δημόσια υπάλληλος στο επάγγελμα: "όταν ζήτησα τον κατάλογο από μία υπάλληλο, μου είπε να περιμένω λίγο. Ύστερα ήρθε η κοπέλα που μας σέρβιρε και μας λέει δειλά ''έχουμε ένα άλλα είναι ακόμα υπό κατασκευή. ''Δεν πειράζει της λέω. Μετά από λίγα λεπτά έρχεται, μου τον δίνει κοιτάζω τι να δω; Η απόδειξη έγραφε 4.50+4.50=9 ευρώ. Ο κατάλογος όμως έγραφε ''γαλακτομπούρεκο Κανδανου 3.40!".
Μάλιστα όταν σημείωσε στην υπάλληλο ότι άλλα γράφει ο τιμοκατάλογος και άλλα μας ζητάτε να πληρώσουμε η απάντηση της υπαλλήλου, αφού πρώτα συνεννοήθηκε με κάποιον, ενδεχομένως τον υπεύθυνο, ήταν δεν μπορώ να κάνω κάτι πρέπει να πληρώσετε αυτό που γράφει!''
Το ζευγάρι έφυγε από το κατάστημα πληρώνοντας το αντίτιμο που του ζητήθηκε όμως επιμένοντας ότι έπεσε θύμα αισχροκέρδειας και εκμετάλλευσης. "Δεν είναι τα χρήματα, είναι η κοροϊδία που μας ενόχλησε" ανέφερε σήμερα το πρωί στο flashnews.gr η καταγγέλουσα που μάλιστα σημείωσε ότι αν κλέβουν εμάς που είμαστε ντόπιοι τότε τι κάνουν στους ξένους, ενώ με οργή απευθυνόμενη στον ιδιοκτήτη τονίζει ότι "εν καιρώ κρίσης, τέτοιες απατεωνιές δε χωράνε, κύριε καταστηματάρχη μου, καλύτερα να το κλείσετε, αν δεν είσαι άξιος να το κρατήσεις! Πόσους άλλους έχεις κοροϊδέψει"

Πηγή: newsIt.gr
Categories: