Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Μέσω Ηγουμενίτσας δρούσε διεθνής σπείρα σωματέμπορων!


Μέσω Ηγουμενίτσας δρούσε διεθνής σπείρα σωματέμπορων!
Ακόμη μια σημαντική επιτυχία σημείωσε η Αστυνομία στην Ήπειρο, που εξάρθρωσε διεθνή σπείρα Ρουμάνων σωματέμπορων, που διακινούσε αλλοδαπές γυναίκες από τη Ρουμανία στην Ιταλία, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας και στη συνέχεια τις προωθούσε στην πορνεία.
Όπως έγινε γνωστό χθες, μετά από καταγγελία 23χρονης Ρουμάνας και διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εξακριβώθηκε ότι τα μέλη της οργάνωσης εντόπιζαν στη Ρουμανία αλλοδαπές γυναίκες και με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τις μετέφεραν στην Ιταλία, όπου τις προωθούσαν στην πορνεία, αποκομίζοντας τεράστια ποσά, σύμφωνα με το protothema.gr.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν 4 Ρουμάνοι, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 23,30,28 και 19 ετών, μέλη της οργάνωσης.

Βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της οργάνωσης καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα. Στην παθούσα 23χρονη παρασχέθηκε προστασία, ενώ θα φιλοξενηθεί σε ειδική μονάδα αρωγής.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: