Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Από παγκόσμια πρωταθλήτρια, πόρνη σε ιστοσελίδα με ερωτικές υπηρεσίες!


Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρουμανία η ιστορία της Φλορίσα Λεονίντα, η οποία από τα υψηλά κλιμάκια της ενόργανης γυμναστικής φέρεται να κατέληξε πόρνη πολυτελείας…
Η Ρουμάνα γυμνάστρια είχε μία άκρως επιτυχημένη καριέρα ως αθλήτρια, καθώς στο παλμαρέ της μετρά ασημένια μετάλλια, τόσο σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της χώρας της, ενώ είχε να επιδείξει και αρκετές διακρίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων του 2002, κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας και τρία αργυρά (σύνολο, ασκήσεις εδάφους, ομαδικό).

Παρόλα αυτά ωστόσο τα μετάλλια δεν έφεραν το προσδοκώμενο… φούσκωμα στον τραπεζικό της λογαριασμό, με αποτέλεσμα να κάνει… στροφή στην καριέρα της, σύμφωνα με το thestival.gr
Η Λεονίντα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2007 και μετακόμισε στη Γερμανία αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Από εκεί η 25χρονη κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της ότι βρήκε δουλειά ως γυμνάστρια, ωστόσο η γερμανική εφημερίδα Bild Zeitung, έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της, οι οποίες φιλοξενούνται σε ιστοσελίδα που προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες.
Τα… μαντάτα μάλιστα δεν άργησαν να φθάσουν στη χώρα της, με τον πατέρα της να δηλώνει έτοιμος να ξενιτευτεί στον Καναδά, αδυνατώντας να αντέξει την ντροπή.
Η ίδια η Λεονίντα πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως αρνείται τα πάντα ισχυριζόμενη ότι οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν εν αγνοία της.
Πηγή: tsantiri.gr
Categories: