Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΟΚ στην Πάτρα: Αυτοπυρπολήθηκε φοιτήτρια


Τα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία - Πληθαίνουν τα κρούσματα στην περιοχή


ΣΟΚ στην Πάτρα: Αυτοπυρπολήθηκε φοιτήτρια

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι μια 24χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της στις φλόγες και μάλιστα δεν πρόκειται για ατύχημα, αλλά, καθώς φαίνεται, για επιλογή της ίδιας, δεδομένου ότι σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκτονία.
Οι κάτοικοι της περιοχής υπέστησαν σοκ όταν είδαν το τραγικό θέαμα της γυναίκας, που καιγόταν και έχανε τις αισθήσεις της.

Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να σωθεί καθώς άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο πριν προλάβει να της παρασχεθεί η παραμικρή βοήθεια.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δοϊράνης και Μόρφου.
Ωστόσο το πτώμα της κοπέλας παρέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας για περισσότερο από δύο ώρες!
Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr, κανένα γραφείο τελετών δεν δέχθηκε να μεταφέρει το πτώμα της άτυχης κοπέλας, γιατί τις προηγούμενες ημέρες δέχθηκαν έλεγχο από το ΣΔΟΕ με αποτέλεσμα να βρεθούν προβληματικά φορολογικά στοιχεία που αφορούσαν την μεταφορά πτωμάτων, χωρίς στην συνέχεια να αναλαμβάνουν και την τελετή της κηδείας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ΣΔΟΕ φέρεται να επέβαλε πρόστιμα σε γραφεία τελετών της Πάτρας, με αποτέλεσμα σήμερα, ενώ ένα από αυτά προσήλθε στο τόπο του συμβάντος να φύγει, χωρίς να πραγματοποιηθεί η μεταφορά.
Τελικά το πτώμα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από πολύωρη καθυστέρηση.
Πηγή: newsbomb.gr
Categories: