Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ Αρουραίος επιτέθηκε σε 16 μηνών κοριτσάκι


Δεν μπορούσε να φανταστεί το θέαμα που αντίκρισε η Λίνσει Μολυνό. Η μόλις 16 μηνών κόρη της είχε αίματα στο χεράκι της ύστερα από επίθεση αρουραίου.
Αρουραίος επιτέθηκε σε 16 μηνών κοριτσάκι
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η μικρή Μόλι κοιμόταν μαζί με την αδελφή της και τότε εμφανίστηκε ένας αρουραίος, που της επιτέθηκε.

Όπως ήταν φυσικό το κοριτσάκι ξύπνησε από την δαγκωματιά του ζώου και έβαλε τα κλάματα. Λίγα λεπτά αργότερα η μητέρα της ξύπνησε και πήγε στο δωμάτιο της για να δει τη συμβαίνει. Μόλις αντίκρισε τη δαγκωματιά πήρε τηλέφωνο στο νοσοκομείο για να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Μες την ταραχή της η μητέρα της Μόλι είδε τον αρουραίο να τριγυρνά στο δωμάτιο των παιδιών και προσπάθησε να το σκοτώσει.
«Την άκουσα να κλαίει πολύ δυνατά και πήγα να δω τι συμβαίνει. Την πήρα στην αγκαλιά μου γιατί έτρεμε. Πίστεψα ότι είχε δει εφιάλτη και την πήρα μαζί μου στην κουζίνα. Τότε έκανε εμετό και όταν την άφησα κάτω είδα ότι ήταν γεμάτη αίματα. Τρόμαξα και άρχισα να φωνάζω τον άντρα μου. Δε μπορούσα να βρω από πού αιμορραγούσε από την ταραχή μου. Μετά είδα ένα σημάδι από δαγκωματιά στο χέρι της. Πήρα τηλέφωνο στο νοσοκομείο και ενώ μιλούσα με μια νοσοκόμα είδα έναν τεράστιο αρουραίο»
Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αναρρώνει.
 
Πηγή: radar.gr
Categories: