Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ο Υπουργός Ανάπτυξης διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την Barilla Hellas

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης - διάψευσης της Barilla Hellas των δημοσιευμάτων ...που ανέφεραν ότι η εταιρεία έθεσε αίτημα μείωσης του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα κατά τη συνάντηση των πολυεθνικών με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, και ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης επιβεβαιώνει πως κάτι τέτοιο δεν ειπώθηκε.
Ο Υπουργός Ανάπτυξης διαψεύδει τα δημοσιεύματα για την Barilla Hellas
Συγκεκριμένα,ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του Alpha, δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν ειπώθηκε από κανέναν ότι πρέπει να μειωθεί ο κατώτατος μισθός. Ήμουν αυτόπτης μάρτυς. Δεν αναφέρομαι στη διάψευση μόνο της εταιρείας, προσθέτω και τη δική μου μαρτυρία. Δεν υπήρξε τέτοια τοποθέτηση».

Σε ανακοίνωσή της η Barilla Hellas επαναλαμβάνει ότι ουδέποτε διατύπωσε ή εξέφρασε απόψεις που σχετίζονται με τη μείωση μισθών στην Ελλάδα και δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι απόψεις αυτές όχι μόνο δεν την αντιπροσωπεύουν αλλά τη βρίσκουν απολύτως αντίθετη.

«Είναι τουλάχιστον λυπηρό, σε μια εποχή που οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα, πολυεθνικές ή εγχώριες, δίνουν τη μάχη τους όχι μόνο για να διατηρήσουν αλλά και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας ενισχύοντας την ανάπτυξη,να λοιδορούνται μέσα από ανεύθυνα και ψευδή δημοσιεύματα που αποπροσανατολίζουν τις προσπάθειες ανασύνταξης της οικονομίας της χώρας», σημειώνει η εταιρεία.

Πηγή: greekfood.tv
Categories: