Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ρίο: Υπάλληλος «φέσωσε» το Νοσοκομείο λόγω τηλεφωνημάτων σε μέντιουμ!‏

Στήλη άλατος έμεινε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρίου Απόστολου Λέτσιου, όταν του έφεραν τους τελευταίους λογαριασμούς τηλεφωνίας.Το Νοσοκομείο συνήθιζε να πληρώνει 7.000 – 10.000 ευρώ μηνιαίως, όταν ο πρώτος από τους δύο τελευταίους λογαριασμούς του εκτινάχτηκε στο ποσό των περίπου 67.000 ευρώ, ενώ ο δεύτερος στις 17.000 ευρώ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Κόσμος».

Αμέσως ο Διοικητής διέταξε έρευνα για τους υπέρογκους αυτούς λογαριασμούς και όπως αποδείχτηκε αρκετά από τα περίεργα αυτά τηλεφωνήματα που ανέβασαν τον λογαριασμό στα ύψη είχαν γίνει σε μέντιουμ.

Συγκεκριμένα, υπάλληλος ή υπάλληλοι του Νοσοκομείου επικοινωνούσαν με εταιρεία που προσφέρει προβλέψεις από διάφορους μελλοντολόγους.

Η χρέωση για κάθε τέτοια κλήση ήταν 1,73 ευρώ ανά λεπτό, οπότε με βάση τις 10.000 ευρώ που πλήρωνε το Νοσοκομείο για τις συνηθισμένες τηλεφωνικές κλήσεις, βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο υπάλληλος που ήθελε να μάθει το μέλλον του είχε μιλήσει με το μέντιουμ 360 ώρες!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης, ενώ μιλούσε με κάποιον μελλοντολόγο, στη συνέχεια και για το ίδιο θέμα που τον απασχολούσε, ζητούσε να μιλήσει και με άλλον από την ίδια εταιρεία ώστε να επιβεβαιώσει το αληθές των προβλέψεων.


Πηγή: zougla.gr
Categories: