Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ηλεία: Βίασε και άφησε έγκυο μαθήτρια της Α'Γυμνασίου - Φίλος της οικογένειας ο δράστης!


Η μαθήτρια δεν έλεγε τίποτα για το βιασμό στους δικούς της, μέχρι που διαπίστωσε πως ήταν έγκυος - Σοκαρισμένοι οι γονείς της μικρής σε χωριό της Ηλείας, όταν έμαθαν το πρόσωπο του δράστη...Ο λόγος για μια ανήλικη κοπέλα από χωριό της Ηλείας που έπεσε θύμα βιασμού και αποπλάνησης από έναν 58χρονο άνδρα. 


Χθες (27-03-2013) το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας καταδίκασε σε κάθειρξη 9 ετών, όπως και πρωτοδίκως, για τα αδικήματα του βιασμού και της αποπλάνησης τον 58χρονο, που η κοπέλα κατηγόρησε για το βιασμό της τον Απρίλιο του 2007. Η κοπέλα τότε ήταν μαθήτρια στην Α Γυμνασίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας είχε αποκτήσει πρόσβαση στο σπίτι της κοπέλας λόγω των φιλικών σχέσεων που διατηρούσε με τους γονείς της. Κάποια ημέρα μπήκε στο σπίτι της, πήγε στο δωμάτιο της και εκεί και παρά τη θέλησή της ήρθε σε επαφή μαζί της.

Σύμφωνα με το pelop.gr η ανήλικη δεν αποκάλυψε τίποτα στους γονείς της για όσα υπέστη, όμως όσο οι ημέρες περνούσαν τόσο άλλαζε η συμπεριφορά η δική της και του οργανισμού της. Τελικά, μετά από καιρό ανακάλυψε ότι ήταν 4,5 μηνών έγκυος και τότε αναγκάστηκε να ομολογήσει στους γονείς της τα όσα υπέστη.

Οι γονείς έπαθαν σοκ μόλις πληροφορήθηκαν ότι η κόρη τους έπεσε θύμα βιασμού και η οργή τους έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν η κοπέλα υπέδειξε τον 58χρονο ως δράστη.

Ο άνδρας κλήθηκε από τις δικαστικές αρχές να υποβληθεί σε εξέταση DNA για να επιβεβαιωθεί εάν το παιδί που κυοφορούσε η κοπέλα ήταν δικό του. Τελικά ο οργανισμός της κοπέλας δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην εγκυμοσύνη και απέβαλε. Όμως η εξέταση DNA επιβεβαίωσε ότι ο 58χρονος ήταν ο πατέρας του παιδιού.

Η δίκη έγινε χθες κεκλεισμένων των θυρών. Ο κατηγορούμενος πάντως υποστηρίζει ότι διατηρούσε δεσμό με την κοπέλα και δεν σημειώθηκε βιασμός.

Πηγή: newsit.gr
Categories: