Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου


''Θεωρώ ότι ο Νίκος δεν είχε αποδεχτεί ποτέ ουσιαστικά τις επιλογές του''


Η κατάθεση του Αλέξανδρου Ρήγα για την δολοφονία του Σεργιανόπουλου

Το ψυχογράφημα του αδικοχαμένου Νίκου Σεργιανόπουλου σκιαγράφησε ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ρήγας κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης της δολοφονίας του ηθοποιού σε δεύτερο βαθμό.


Σύμφωνα με το Star ο Αλέξανδρος Ρήγας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας φέρεται να είπε ότι γνωρίστηκε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο το 1997, στα γυρίσματα των «Δύο Ξένων». Οι σχέσεις τους ήταν φιλικές. Στην πορεία, όμως, χάθηκαν. Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά όταν ο σκηνοθέτης έμαθε για τη σύλληψη του ηθοποιού και θέλησε να του συμπαρασταθεί. Ο Αλέξανδρος Ρήγας τον επισκέφθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν. Οπως ανέφερε ο σκηνοθέτης, ο ηθοποιός μάλλον ξαφνιάστηκε όταν τον είδε.

Υστερα από την περιπέτεια αυτή του ηθοποιού, οι δυο τους συναντήθηκαν δυο φορές, για να κάνει ο σκηνοθέτης το τραπέζι στον ηθοποιό.

Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Ρήγας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας αναφέρθηκε και στις ιδιωτικές συζητήσεις που είχε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, λέγοντας ότι μιλούσαν για τη σεξουαλική του ζωή, αλλά όχι για συγκεκριμένα πρόσωπα. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δεν ήξερε αν ο ηθοποιός είχε σταθερές σχέσεις.

«Ηταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς. Θεωρώ ότι ο Νίκος δεν είχε αποδεχτεί ποτέ ουσιαστικά τις επιλογές του και βασάνιζε τον εαυτό του. Αυτό μπορώ να το γνωρίζω από τις κουβέντες μας. Αν υπήρχε ένας άνθρωπος στον οποίο έκανε κακό, αυτός ήταν ο εαυτός του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Στην πρώτη δίκη ο νεαρός άνδρας από τη Γεωργία, που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια κάθειρξη, ενώ η οικογένεια του θύματος ζητά ισόβια.

Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε άγρια δολοφονημένος με 21 μαχαιριές στις 4 Ιουνίου το 2008.

Πηγή: e-magazino.gr
Categories: