Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Η Ζέτα Μακρή Β' αντιπρόεδρος της Βουλής

Στη θέση του ο Αθ. Νάκου



Η Ζέτα Μακρή καταλαμβάνει τη θέση του Β΄αντιπροέδρου της Βουλής, που κατείχε ο Αθανάσιος Νάκος, ο οποίος εξέπνευσε σήμερα, σε ηλικία 63 χρόνων, από αναπνευστική ανεπάρκεια, έπειτα από εγχείρηση ανοικτής καρδιάς.

Συλληπητήρια από Σαμαρά
Τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Νάκου εξέφρασε με δήλωσή του ο πρωθυπουργός κ. Ανώνης Σαμαράς.

«Ένας αγαπημένος φίλος, ένας πολύτιμος συνεργάτης, ο Θανάσης Νάκος, έφυγε σήμερα από κοντά μας.Ο Θανάσης Νάκος ταυτίστηκε με την Πατρίδα, τίμησε το Κοινοβούλιο, αγωνίστηκε ανιδιοτελώς για την παράταξή μας με ήθος και αξιοπρέπεια» αναφέρει ο πρωθυπουργός και προσθέτει ότι «πάνω από όλα, τίμησε με την προσφορά του τον τόπο του, τη Μαγνησία, ανταποδίδοντας την αγάπη των συμπατριωτών του».

Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοί του
Πάντως, συγκλονισμένοι είναι οι συνάδελφοι του κ. Νάκου στη Βουλή, από την είδηση του θανάτου του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αντιπρόεδρος του κοινοβουλίου Μαρία Τσαρουχά – Κόλλια, εμφανώς συγκινημένη μπήκε στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Διάσκεψη των Προέδρων και ενημέρωσε σχετικώς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Οι δύο τους αποχώρησαν από την αίθουσα προκειμένου να γίνει ο συντονισμός για τις απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να κάνει η Βουλή. 

Όπως ανέφεραν παλιοί κοινοβουλευτικοί, η Βουλή θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας.

Εξίσου συγκλονισμένοι εμφανίστηκαν και οι κ.κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης που αποχώρησαν από την συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής. 


Πηγή: protothema.gr
Categories: