Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Μυστηριώδης εξαφάνιση 17χρονης μαθήτριας

Με την μυστηριώδη εξαφάνιση της μαθήτριας από το Κιάτο, ασχολήθηκε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Στο στούντιο ο πατέρας της μίλησε για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια… Η Γωγώ (Γεωργία) Γκιώνη 17 χρόνων μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, αγνοείται από τη Δευτέρα 8 Απριλίου όταν μετά από έναν διαπληκτισμό με τη μητέρα της έφυγε από το σπίτι.

 Σύμφωνα με τον πατέρα της, το μεσημέρι συνομίλησε με έναν πνευματικό και λίγο αργότερα συναντήθηκε με το φίλο της. Κατευθύνθηκαν στο λιμάνι απ’ όπου η μαθήτρια εξαφανίστηκε. 

Έχει ύψος 1,75 και την ημέρα που χάθηκε φορούσε άσπρη μπλούζα, τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια. 

Στην εκπομπή έφτασαν αρκετά στίγματα που όμως στηρίζονταν σε ομοιότητα. Κάποια από αυτά εμφάνιζαν μια κοπέλα με κοινά στοιχεία να μετακινείται με τον προαστιακό. 

Αυτό όμως που προκάλεσε αναστάτωση είναι τα όσα άντλησε ως εκδοχές η Αγγελική Νικολούλη από άτομα του στενού κύκλου της κοπέλας με τα οποία ήρθε σε επικοινωνία. 

Η δημοσιογράφος έγινε αποδέκτης αντικρουόμενων σεναρίων για το τι συνέβη και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε. Το τοπίο παραμένει ακόμη θολό και η εξαφάνιση της Γωγώς εξελίσσεται ολοένα και σε πιο σύνθετη υπόθεση που το «Τούνελ» θα παρακολουθεί στενά.


Categories: