Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ώρες αγωνίας για τον 32χρονο οδηγό που τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λάρισα


Με σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και στο σώμα από τη μέση και πάνω παραμένει νοσηλευμένος στην Εντατική Μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ο 32χρονος ιδιοκτήτης φορτηγού από το Βόλο, ο οποίος τυλίχθηκε στις φλόγες.
38dfe35840e801863bc96ea53ca6f88f XL 250x180 Ώρες αγωνίας για τον 32χρονο οδηγό που τυλίχθηκε στις φλόγες στη Λάρισα
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το ντεπόζιτο του φορτηγού του εξερράγη.

Ο 32χρονος, ο οποίος έχει δική του εταιρεία με φορτηγό Δημοσίας Χρήσης στο Βόλο και διανέμει προϊόντα στην πόλη, τα οποία τα έχει προμηθευτεί από τη Θεσσαλονίκη, επέστρεφε από τη συμπρωτεύουσα στην έδρα του, όταν το βράδυ ακινητοποίησε προσωρινά το όχημά του σε παράδρομο του επαρχιακού δρόμου Λάρισας-Συκουρίου, κοντά στη λαχαναγορά. Ο 32χρονος στην προσπάθειά του να διαπιστώσει την ποσότητα καυσίμων που του είχε απομείνει, πλησίασε το ντεπόζιτο και άναψε αναπτήρα.
Σύμφωνα με το thessalianews.gr, η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έμοιαζε με βόμβα, ενώ οι φλόγες που πετάχτηκαν προς κάθε κατεύθυνση σκέπασαν το σώμα του. Ο 32χρονος άρχισε να τρέχει σε κοντινό κατάστημα, ζητώντας βοήθεια. Οι ιδιοκτήτες και οι θαμώνες έσπευσαν να τον βοηθήσουν, ενώ αμέσως κλήθηκε ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο.
Πηγή: troktiko.eu
Categories: