Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Τι κατέθεσε για το κύκλωμα εκβιαστών ο Κανάκης


Ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι ο μόνος που γνώριζε από το κύκλωμα από την παιδική του ηλικία ήταν ο Κώστας Μελέτης
 Τι κατέθεσε για το κύκλωμα εκβιαστών ο Κανάκης
Προστασία από το κύκλωμα εκβιαστών παραδέχθηκε ότι ζήτησε ο Αντώνης Κανάκης, όπως είπε κατά την απολογία του στη δίκη στο Τριμελές εφετείο κακουργημάτων στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το seleo.gr ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα παραδέχθηκε ότι ζήτησε άτομα για προστασία στα μαγαζιά του το καλοκαίρι όταν είχε πολύ κόσμο, ωστόσο σημείωσε πως δεν γνωρίζει ο ίδιος τα άτομα και πως όλα τα κανόνιζε ο συνέταιρός του.
Ο Αντώνης Κανάκης υποστήριξε ότι ο μόνος που γνώριζε από το κύκλωμα από την παιδική του ηλικία ήταν ο Κώστας Μελέτης. Όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο γιατί δεν επέλεξε να χρησιμοποιήσει security για αυτή τη δουλειά, απάντησε ότι δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν και ότι έχουν μάθει να δουλεύουν με «έναν φακό στο χέρι».
Εισαγγελέας: «Τα πληρώνατε αυτά τα άτομα. Υποστηρίζετε πως δεν υπάρχει κράτος;
Κανάκη:Σας σοκάρει που η αστυνομία δεν μπορεί να προστατέψει τα μαγαζιά; Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει περιπολίες.
Και στη συνέχεια της διαδικασίας της απόλογίας οι διάλογοι ήταν απολαυστικοί καθώς όταν ο συνήγορος του Α. Κανάκη διέκοψε ερώτηση της προέδρου, εκείνος είπε: «Αφήστε την να με ρωτήσει πιο γρήγορα θα τελειώσουμε». Έπειτα η πρόεδρος του είπε: «Έχετε καθαρό λόγο και στην τηλεόραση και εδώ» και εκείνος είπε αστειευόμενος: «Αφού σκέφτομαι να έρχομαι συνέχεια».
Ο Αντώνης Κανάνης έφτασε στο δικαστικό μέγαρο, συνοδευόμενος από το στενό του συνεργάτη Χρήστο Κιούση.
Πηγή: troktiko.eu
Categories: