Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΝΕΟ μήνυμα του θείου του Τόμας: «Το παιδί μας θα δώσει μακροχρόνια μάχη»!

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Τόμας Πρωτόπαππα, με τον θείο του νεαρού ηθοποιοί να μιλά πλέον και ο ίδιος για μια μακροχρόνια μάχη που έχει να δώσει τόσο ο ανιψιός του, όσο και όλη η οικογένεια.



Δυστυχώς οι εξετάσεις που έγιναν και όλη η θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε ο Τόμας, δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος του παιδιού να μη δίνει κάποιο σήμα ή έστω κάποια μηδαμινή αντίδραση.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι από εδώ και πέρα μιλάμε για μια πιθανή μακροχρόνια αναμονή, όπως χαρακτηριστικά είπε ο θείος του ηθοποιού, Γιώργος Πρωτόπαππας, μιλώντας στη Μεσημεριανή Μελέτη.

Μετά από δεκαπέντε μέρες στην εντατική του ΚΑΤ, ο Τόμας Πρωτόπαπας δεν έχει αντιδράσει ακόμα στην φαρμακευτική αγωγή που του χορηγούν οι γιατροί και όλοι πλεόν προσεύχονται για το θαύμα.

Όλες αυτές τις μέρες οι γιατροί έχουν χορηγήσει τρεις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές, ενώ πραγματοποιούν συνεχώς εξετάσεις, ελπίζοντας σε μια αντίδραση του οργανισμού του ηθοποιού.

Ο θείος του Τόμας, ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι γιατροί να επιχειρήσουν να βγάλουν τη μηχανική υποστήριξη για να ελέγξουν τις αντιδράσεις του, τονίζοντας ότι αν βγάλουν τα μηχανήματα το παιδί θα… «φύγει».

Η οικογένεια έχει αποφασίσει να συνεχιστεί η μηχανική υποστήριξη του παιδιού τους, έως ότου υπάρξει μια αντίδραση και όλοι προσεύχονται ο Τόμας να καταφέρει να δώσει ένα σημάδι και να αντιδράσει.

Την ίδια ώρα διάφορα blogs αναπαράγουν ανυπόστατες πληροφορίες, δημιουργώντας περαιτέρω αναστάτωση στην οικογένεια, με αποτέλεσμα οι γονείς του Τόμας να έχουν αποφασίσει να κινηθούν νομικά για να σταματήσει πλέον η παραφιλολογία.

Πηγή: kamikaze.gr
Categories: