Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Σκότωσε την κόρη της συντρόφου του για να κάνει σεξ με το πτώμα της

 Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση πως, πρώην δήμαρχος επαρχίας του Μίσιγκαν, δολοφόνησε την 24χρονη κόρη της αρραβωνιαστικιάς του, ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει τη φαντασίωσή του να κάνει σεξ με πτώμα.

Σκότωσε την κόρη της συντρόφου του για να κάνει σεξ με το πτώμα της


Ο 55χρονος νεκρόφιλος, καταδικάστηκε από το δικαστήριο της πόλης, σε τουλάχιστον 56 χρόνια φυλάκισης, για το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Μάλιστα, η δικαστής, κατά την εκφώνηση της απόφασης του δικαστηρίου είπε: «Ο Τζον Ντ. Γουάιτ, θα εκτίσει ποινή φυλάκισης, από 56 έως και 85 χρόνια, καθώς δεν πρέπει να μείνει ελεύθερος ποτέ ξανά στην υπόλοιπη ζωή του». 

Στην απόφαση των δικαστών, έπαιξε μεγάλο ρόλο και το γεγονός πως υπήρχαν κατηγορίες, από δύο ακόμη γυναίκες, πως ο συγκεκριμένος άντρας τους είχε επιτεθεί παλαιότερα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος, λίγο καιρό μετά το έγκλημα, ομολόγησε πως εκείνος ήταν ο δολοφόνος, ενώ αποκάλυψε πως η  αιτία που τον έσπρωξε στο να κάνει κάτι τέτοιο ήταν η  αρρωστημένη φαντασίωσή του να κάνει σεξ με νεκρή κοπέλα.

Οι ερευνητές δήλωσαν, πως την ημέρα του φονικού, ο Γουάιτ, είχε καταναλώσει μια αρκετά μεγάλη ποσότητα μπύρας πριν φτάσει στο σπίτι της άτυχης 24χρονης. Όταν μπήκε μέσα, της επιτέθηκε χτυπώντας τη με ένα βαρύ αντικείμενο, πολλές φορές, στο κεφάλι, και στη συνέχεια τη στραγγάλισε με τη χρήση καλωδίου.
Το στοιχείο που κάνει το συγκεκριμένο έγκλημα, ακόμη πιο μακάβριο, είναι πως την ώρα της δολοφονίας του βιασμού, στο σπίτι, βρισκόταν το 3χρονο αγοράκι της νεαρής κοπέλας. 

Στη συνέχεια, ο 55χρονος, πήρε το πτώμα και το μετέφερε στο κοντινό δασάκι της περιοχής, ενώ, μετά από αυτό, γύρισε στο σπίτι, και έντυσε με αποκριάτικο κουστούμι το μικρό αγόρι,αφού ήταν η ημέρα του Χάλογουιν και έκαναν μαζί την καθιερωμένη βόλτα της ημέρας,όπως προστάζει το έθιμο!

Πηγή: newsbomb.gr
Categories: