Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ


Ένα ατύχημα που συνέβη στον γνωστό ηθοποιό το μεσημέρι της 23ης του περασμένου Φεβρουαρίου ήταν αρκετό για να τον καθηλώσει στο κρεβάτι και να τον οδηγήσει στο χειρουργείο δύο φορές. 

alt

«Το περιστατικό συνέβη τόσο αναπάντεχα, που νόμισα ότι δέχτηκα στα καλά καθούμενα ένα δυνατό χαστούκι από το πουθενά» λέει ο ίδιος, καθώς ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά ζητώντας ευθύνες και αξιώνοντας χρηματική αποζημίωση...

Ο λόγος για τον Μπάμπη Χατζηδάκη ο οποίος θυμάται τις τραγικές στιγμές που έζησε κατά τη σύγκρουση: «Η ώρα ήταν περίπου 2 το μεσημέρι και οδηγούσα τη μηχανή μου με χαμηλή ταχύτητα, περίπου 20 με 30 χιλιόμετρα την ώρα, επί της οδού Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Εκείνη την ημέρα η Αθήνα ήταν σχεδόν νεκρή λόγω μιας απεργίας, καθώς υπήρχαν παντού αστυνομικές δυνάμεις. Δεν κυκλοφορούσε σχεδόν κανείς. 
Μόνο εγώ πάνω στη μηχανή μου κι ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα. Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, βρίσκει στο πόδι μου, μου το σπάει, πέφτω με τη μηχανή στα αριστερά και συγκρούομαι μετωπικά με το αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να τραυματιστώ σε πολλά σημεία του σώματος μου». 
Αμέσως μετά το ατύχημα ο Μπάμπης Χατζηδάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο κι εκεί, όπως υποστηρίζει, έχασε τις αισθήσεις του. Νοσηλεύτηκε για 20 μέρες και τις πρώτες από αυτές σφάδαζε από τους πόνους. Όσο για το πόρισμα των γιατρών; «Πολυτραυματίας» λέει ο ίδιος συνεχίζοντας την αφήγηση του. «Κάκωση στον πνεύμονα, σπασμένα όλα τα πλευρά, η ωμοπλάτη και το δεξί μου πόδι. Το πιο ανησυχητικό πάντως ήταν ο πνεύμονας. 
Με αυτό ασχολήθηκαν πρώτα οι γιατροί. Μου έκαναν αρχικά ένα χειρουργείο για να τον συνεφέρουν κι αφού αυτό πήγε καλά, δεκαπέντε μέρες αργότερα χειρουργήθηκα και στο πόδι, το οποίο ήταν σπασμένο αλλά δεν μπορούσαν να του κάνουν τίποτα μέχρι εκείνη την ώρα». Σήμερα, περίπου δύο μήνες μετά, ο Μπάμπης Χατζηδάκης είναι μεν καλύτερα, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα. Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που σηκώθηκε από το κρεβάτι, κυκλοφορεί με πατερίτσες και, όπως λέει χαρακτηριστικά, πονάει ακόμη και τώρα όταν κάνει απότομες κινήσεις. 
«Κάνω εισπνοές κάθε πρωί, μεσημέρι και βράδυ με βρογχοδιασταλτικά και οξυγόνο ούτως ώστε να επανέλθει πλήρως ο πνεύμονας μου. Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έγινε και δεν γνωρίζω ακόμη ούτε τα επακόλουθα αυτής της ιστορίας».

Πηγή: agioritikovima.gr

Categories: