Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Τραγωδία στην Κυψέλη! - Ηλικιωμένος ήταν εβδομάδες νεκρός στο φωταγωγό της πολυκατοικίας του- Η σύζυγός του 80χρονου δεν είχε καταλάβει την απουσία του γιατί πάσχει από αλτσχάιμερ
- Οι ένοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία μόνο όταν άρχισαν να ενοχλούνται από την μυρωδιά
- Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας
Μια απίστευτη ιστορία που δείχνει ξεκάθαρα την απομόνωση που υπάρχει ακόμα και μεταξύ ανθρώπων που ζουν στο ίδιο οίκημα ξετυλίχθηκε σήμερα στην Κυψέλη.

Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Δροσοπούλου 117, ειδοποίησαν την αστυνομία όταν άρχισαν να ενοχλούνται από μια δυσάρεστη οσμή μέσα στο κτίριο.Αρχικά, νόμιζαν ότι επρόκειτο για κάποιο ζώο που είχε πεθάνει και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θ' αντίκριζαν. 

Στον φωταγωγό της πολυκατοικίας κείτονταν νεκρός και σε προχωρημένη σήψη ένας άνδρας. Μετά από έρευνα που έγινε διαπίστωσαν ότι ήταν ένας 80χρονος ο οποίος ζούσε στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας με την σύζυγό του. 


Είχαν να τον δουν εβδομάδες αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να συνδέσει το γεγονός με την απουσία του. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 80χρονου η οποία δεν είχε καταλάβει την απουσία του γιατί πάσχει από αλτζχάϊμερ. 

Κανείς δεν γνωρίζει πως ο 80χρονος βρέθηκε στο κενό ούτε πότε συνέβη το τραγικό αυτό γεγονός.


Πηγή: newsit.gr
Categories: