Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Παραιτήθηκε Ο Kεχαγιόγλου Από Δικηγόρος Του Ριζάι


Με προβλήματα συνεχίστηκε η δίκη του Αλκέτ Ριζάι, που κατηγορείται για την απόδραση με ελικόπτερο μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές του Κορυδαλλού, τον Φεβρουάριο του 2009, καθώς παραιτήθηκε ο συνήγορός του Σάκης Κεχαγιόγλου, όταν το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του για αναβολή της δίκης.


Ο δικηγόρος, επικαλούμενος απόφαση του ΔΣΑ σύμφωνα με την οποία, οι δίκες πρέπει να αναβάλλονται μετά από δύο διακοπές, δήλωσε στους δικαστές ότι παραιτείται.

Ο Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος δεν παρέστη στη δίκη, με επιστολή του μέσα από τη φυλακή υποστήριξε ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κατηγορουμένου να επιλέξει ο ίδιος τον δικηγόρο του, τονίζοντας ότι εκείνος επιθυμεί να τον εκπροσωπήσει ο κ. Κεχαγιόγλου.

Οι δικαστές έκριναν πως δεν τίθεται θέμα αναβολής και προχώρησαν στο διορισμό τεσσάρων συνηγόρων για να υπερασπιστούν τους κατηγορουμένους, εκ των οποίων οι τρεις παραιτήθηκαν, ενώ ο τέταρτος θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 11 Ιουνίου, οπότε και θα συνεχιστεί η δίκη.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθεται και η σύντροφος του Ριζάι, Σούλα Μητροπία, η οποία πριν από περίπου τρεις μήνες αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θήβας.

Πηγή: xespao.gr
Categories: