Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αχαϊα: Το φαγητό ''έπνιξε'' τον 8χρονο Παναγιώτη - Αποκαλύψεις για τη μοιραία βουτιά!

Το άτυχο παιδί είχε πάει για μπάνιο με τον θείο του, στην παραλία της Καλογριάς...- Λίγο πριν φύγουν ζήτησε να κάνει μια τελευταία βουτιά... Από αναρρόφηση πνίγηκε ο 8χρονος Παναγιώτης Γιαχαλής από την Οβρυά, στην παραλία της Καλόγριας την περασμένη Κυριακή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όχι μόνο. Σύμφωνα με τη ιατροδικαστική έκθεση το στομάχι του παιδιού ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο ότον βούτηξε στη θάλασσα.

Το άτυχο παιδί βούτηξε με γεμάτο στομάχι - Χωρίς ναυαγοσώστες η παραλία


Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 8χρονος είχε πάει για μπάνιο με τα αδέρφια του και την επίβλεψή του στην παραλία την είχε αναλάβει ο θείος και η θεία του. Ο πατέρας του, εφημέριος στο ίσωμα και η μητέρα του απουσίαζαν καθώς ο ιερέας θα τελούσε μυστήριο.

Το παιδί φαίνεται ότι λίγο πριν πάει για μπάνιο είχε φάει μακαρόνια και δεν είχε προλάβει να χωνέψει το φαγητό του. Στην παραλία έτυχε να βρεθεί γιατρός και έσπευσε κοντά στον 8χρονο, αλλά ήταν αργά.

Ωστόσο ερωτηματικά προκύπτουν για την απουσία ναυαγοσώστη.Σύμφωνα με πληροφορίες τέσσερις ναυαγοσώστες στην Καλόγρια, το Γιαννισκάρι, την Λακκόπετρα και την Κ. Αχαϊα πιάνουν από σήμερα δουλειά.


Πηγή: gkourou.com
Categories: