Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Γαμήλιο γλέντι: Έπεσε ξύλο για ένα κομμάτι κοτόπουλο

Σε ρινγκ μετατράπηκε γαμήλιο γλέντι στη Βρετανία. Έφτασαν δέκα περιπολικά στη δεξίωση, μετά από καυγά για ασήμαντη αφορμή (Pics)


Γαμήλιο γλέντι για γέλια και για κλάματα αποδείχτηκε αυτό της 28χρονης Karyssa Smethurst και του 26χρονου Ben Smethurst.

Το ζευγάρι σίγουρα δεν είχε καν σκεφτεί ότι στο γαμήλιο γλέντι του θα έπεφτε ξύλο. Ναι και όμως η αδελφή της νύφης, η 29χρονη Krystel Coleman κατέληξε με σπασμένη μύτη και μαυρισμένα μάτια!


Όπως αναφέρει η Daily mail, όλα ξεκίνησαν όταν ο 53χρονος Curt Hughes, θείος της 29χρονης εξοργίστηκε που "χώθηκε" στο μπουφέ ο κουμπάρος του ζευγαριού ο οποίος ήθελε να πάρει ένα κομμάτι κοτόπουλο για τον γιο του.

Τότε τον χτύπησε, τόσο τον ίδιο όσο και τον αδελφό και πατέρα του γαμπρού, τον 30χρονο Danny Smethurst και τον 52χρονο Kevin Coleman.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έφτασαν στο ξενοδοχείο όπου γινόταν το γλέντι δέκα περιπολικά καθώς ο καβγάς εξαπλώθηκε και άρχισαν να τσακώνονται οι συγγενείς μεταξύ τους.

Στον καβγά ενεπλάκη και η μητέρα της νύφης, η 47χρονη Liza Coleman, η οποία βρέθηκε πεσμένη στο πάτωμα.

Ο 53χρονος Curt Hughes τσαντίστηκε με τον κουμπάρο που παρείσφρυσε και έσπρωχνε στην ουρά και άρχισε να βρίζει και να λέει πως ο γάμος είναι σκ@τ@ και το φαΐ το ίδιο και πως δεν έπρεπε να είχε έρθει.

Τότε ο αδερφός του γαμπρού Danny τσαντίστηκε από τις προσβολές και ανταπέδωσε στις βρισιές ενώ και η μητέρα της νύφης επιχείρησε να ζητήσει τα ρέστα όπως και η αδελφή της νύφης η οποία απαίτησε να αφήσουν ήσυχη της μητέρα της με αποτέλεσμα να βρεθεί αναίσθητη στο πάτωμα αφού την χτύπησε ο Curt.

Τότε η νύφη, η οποία διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της χρειάστηκε να μεταφέρει την αδελφή της στο νοσοκομείο.

Ο 53χρονος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση αφού πρώτα προσπάθησε να το σκάσει με ταξί για να μη συλληφθεί.

Πηγή: news247.gr
Categories: