Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ:ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕ ΨΑΛΙΔΙ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΗΣ ΘΗΡΟΦΥΛΑΚΗΣ

Ένας θηροφύλακας στη Ρόδο, δέχτηκε επίθεση με ψαλίδι κλαδέματος από ηλικιωμένο λαθροκυνηγό. Ευτυχώς το αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε του έσωσε τη ζωή και δεν υπήρξε τραυματισμός.

astinomia222


Ομάδα από θηροφύλακες εντόπισε στη Ρόδο έναν 72χρονο ηλικιωμένο που κυνηγούσε παράνομα και τον κάλεσε να πετάξει το όπλο του.


Συγκεκριμένα:

Συνελήφθη χθες (20-04-2013) το μεσημέρι στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 71χρονος ημεδαπός και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος προχθές το απόγευμα εντοπίστηκε από θηροφύλακα σε περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου να θηρεύει παράνομα και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθησε καταδίωξη και απόσπαση του όπλου του δράστη, ο οποίος στην συνέχεια επιτέθηκε κατά του θηροφύλακα χτυπώντας τον στο δεξί στήθος με ψαλίδι κλαδέματος.

Στο σημείο προσέτρεξαν συνάδελφοι του θηροφύλακα και ακινητοποίησαν τον 71χρονο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου κατασχέθηκε το ψαλίδι κλαδέματος, καθώς και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο που φορούσε ο θηροφύλακας.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας.

Με εντολή της αρμοδίας εισαγγελέως υπηρεσίας ο 72χρονος βρίσκεται στο Νοσοκομείο της Ρόδου φρουρούμενος από τους αστυνομικούς και αναμένεται μόλις πάρει εξιτήριο να βρεθεί αντιμέτωπος με την εισαγγελέα.

Πηγή: makeleio.gr
Categories: