Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Το αίμα του άτυχου Μάριου «μίλησε»....

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας για την υπόθεση απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η ιστορία του οποίου συγκίνησε το Πανελλήνιο.Τα ντοκουμέντα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως το Τούνελ» άνοιξαν το δρόμο στη δικαστική έρευνα, έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος στο θρίλερ που κρατά εδώ και έναν χρόνο και συγκεκριμένα από τις 9 Αυγούστου του 2012 !


«Το σαθρό οικοδόμημα του φερόμενου ως εγκέφαλου πως ο Μάριος σκηνοθέτησε την απαγωγή του και ζει κάπου στο εξωτερικό γκρεμίστηκε μετά την αποκαλυπτική και εξονυχιστική έρευνα του Τούνελ» σχολίασε η καταξιωμένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη, τονίζοντας πως ένα από τα στοιχεία που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση ήταν το αίμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του άτυχου Μάριου και το οποίο ανήκε όπως αποδείχτηκε στον ίδιο.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η ποινική δίωξη στους 7 κατηγορούμενους ανοίγει το δρόμο ώστε να λάμψει η αλήθεια στην μυστήρια αυτή υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, εδώ και 12 μήνες, η μητέρα του άτυχου Μάριου ζει με την αγωνία και βασανίζεται για την τύχη του μονάκριβου γιου της….

Παρά το γεγονός ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη των επτά ατόμων που κατηγορούνται για την υπόθεση, κανείς τους μέχρι στιγμής δεν έχει σπάσει τη σιωπή του , ωστόσο το αίμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του θύματος «μίλησε» και τους στέλνει στο εδώλιο με την κατηγορία του φόνου!

Στους 7 κατηγορούμενους που έχουν ήδη προφυλακιστεί και απολογούνται αυτές τις ημέρες εκτός από τη δίωξη για ανθρωποκτονία, έχουν ήδη ασκηθεί διώξεις για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, εκβίαση και αρπαγή.


Πηγή: aniwthoi.net
Categories: