Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πρέβεζα: Βρέθηκε πτώμα στην θάλασσα στον Παντοκράτορα

Τη σωρό ενός ηλικιωμένου άνδρα, γυρω στα 65, αντίκρισαν λίγο πριν της 12 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στο νέο λιμάνι στον Παντοκράτορα Πρέβεζας και ειδοποίησαν τις αρχές.

Πρέβεζα: Βρέθηκε πτώμα στην θάλασσα στον Παντοκράτορα


Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Λιμενικού Πρέβεζας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την σωρό του άτυχου άντρα.


Επίσης επί τόπου βρέθηκαν και άντρες της ασφάλειας Πρέβεζας.

Η σωρός του ηλικιωμένου άντρα βρέθηκε να επιπλέει στην θάλασσα κοντά στην ακτή όπου γίνονται τα έργα και με την βοήθεια εργαζομένων μεταφέρθηκε στην ακτή όπου την παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πιθανόν να πρόκειται για πνιγμό ή λόγω παθολογικών αιτιών ο άτυχος ηλικιωμένος να βρέθηκε στην θάλασσα, αφού φορούσε καλοκαιρινή ενδυμασία, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες ενδείξεις δεν φέρει σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, δεν έχει δηλωθεί καμία εξαφάνιση στην περιοχή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας βρέθηκε με βερμούδα και φανελάκι γεγονός που με κάθε επιφύλαξη μεταφέρουμε, ίσως δεν αποκλείσει και το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, ενώ φέρεται ότι δεν θα πρέπει να βρίσκονταν στην θάλασσα παρά μερικές ώρες.


Η σωρός θα μεταφερθεί στα Γιάννενα προκειμένου να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια του θανάτου. 



 




Πηγή: pamepreveza.gr
Categories: