Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Λάρισα: Αιματηρό γαμήλιο γλέντι - 13 άτομα και παιδιά στο νοσοκομείο

Σκηνές αλλοφροσύνης και πανικού εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ (26-08-2013) στον Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όταν δεκάδες τσιγγάνοι συνέρρευσαν μαζικά, μετά από ατύχημα σε γαμήλιο γλέντι.

Λάρισα: Αιματηρό γαμήλιο γλέντι - 13 άτομα και παιδιά στο νοσοκομείο

Τα θύματα, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά, από τα σκάγια κυνηγετικού όπλου το οποίο φαίνεται ότι εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια του γλεντιού στη συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με το thessalinews.gr, το περιστατικό που ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία, σημειώθηκε στις 21.30 περίπου το βράδυ όταν ενήλικος που μετείχε στο γλέντι προσπάθησε να «κλείσει» το κυνηγετικό του όπλο. Όμως άγνωστο για ποιο λόγο το όπλο εκπυρσοκρότησε και τα σκάγια του φυσιγγιού βρήκαν 13 από τους παριστάμενους που διασκέδαζαν. Η νύφη και ο γαμπρός άρχισαν να στριγγλίζουν και στο σημείο επικράτησε πανικός...
13 οι τραυματίες από την εκπυρσοκρότηση του κυνηγετικού όπλου Στον χώρο του Σταθμού Πρώτων Βοηθειών, γιατροί και νοσηλευτές έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εξετάσουν ενδελεχώς έναν - έναν όλους τους τραυματίες. Την ίδια ώρα έξω από το Νοσοκομείο και επί της οδού Γεωργιάδου οι δεκάδες αστυνομικοί που κατέφθασαν έδιναν το δικό τους αγώνα προκειμένου να συγκρατήσουν τόσο τους συγγενείς όσο και τους φίλους των τραυματισμένων οι οποίοι προσπαθούσαν να εισβάλουν στην είσοδο του νοσοκομείου αγωνιώντας για την τύχη των δικών τους προσώπων.
Στο νοσοκομείο παρέμειναν για νοσηλεία σύμφωνα με πληροφορίες ένα αγοράκι 2,5 ετών, ένα κοριτσάκι 3 ετών και τρείς ενήλικες, χωρίς όμως η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία.
Πηγή: newsbomb.gr
Categories: