Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

«Ήθελαν να με πνίξουν στην Κω» λέει η Ιταλίδα Κιάρα Μπόφο!

Βρέθηκε ημίγυμνη και αιμόφυρτη από περαστικούς στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς στην Κω



και η ιστορία της επίθεσης σε βάρος της κάνει ήδη το γύρo του διαδικτύου μέσω του δικού της δραματικού μηνύματος στο Facebook, καθώς και των δημοσιευμάτων των Ιταλικών ηλεκτρονικών εφημερίδων.


Η Κιάρα Μπόφο μια πανέμορφη 37χρονη γυναίκα από το Τρεβίζο της Ιταλίας, που εργάζεται ως υπάλληλος σε εταιρεία παραγωγής επίπλων, αποφάσισε να κάνει μόνη της διακοπές και επέλεξε την όμορφη Κω.

Ωστόσο, δεν φανταζόταν ότι οι μέρες ξεγνοιασιάς σε ένα όμορφο Ελληνικό νησί θα είχαν αυτή την κατάληξη.

Τώρα σοκαρισμένη γράφει στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook: «Είμαι ζωντανή από θαύμα. Ολοκλήρωσα τις διακοπές μου στο νοσοκομείο. Ελλάδα σε μισώ. Η φτώχεια σε οδηγεί να κάνεις τρελά πράγματα. Με απήγαγαν και κόντεψαν να με στραγγαλίσουν. Ευτυχώς δε θυμάμαι τίποτα».

Η τοπική αστυνομία διερευνά την υπόθεση της όμορφης Ιταλίδας τουρίστριας που έκανε διακοπές μόνη της και την περασμένη Παρασκευή την βρήκαν οι περαστικοί στην Αρχαία Αγορά ημίγυμνη και με τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.

Η 37χρονη διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο όταν συνήλθε δήλωσε πως δε θυμάται τίποτα από το περιστατικό.

Σύμφωνα με την Ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, τα πρώτα λόγια της Κιάρα Μπόφο ήταν: «Μπαμπά, είμαι καλά. Αλλά ήθελαν να με πνίξουν».

Το μόνο που θυμάται προς το παρόν είναι ότι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δείπνησε με ανθρώπους που γνώρισε στο νησί. Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι το πρωί της επομένης στη μνήμη της Κιάρας Μπόφο υπάρχει ένα κενό.

Όπως διαπιστώθηκε μετά τη νοσηλεία της, οι άγνωστοι δράστες της επίθεσης της είχαν κλέψει την τσάντα, το κινητό τηλέφωνο και τα κοσμήματα που φορούσε.

Τη Δευτέρα η Κιάρα Μπόφο αναμένεται να επιστρέψει στην Ιταλία έχοντας τις χειρότερες αναμνήσεις από την Κω. Ξέρει ότι την έχουν χτυπήσει και την έχουν ληστέψει και αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να μάθει αν έχει υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση.

Το προφίλ της στο Facebook είναι γεμάτο από σχόλια φίλων της για το περιστατικό, ευχές για περαστικά και διάφορα μηνύματα όπως ότι «δεν πρέπει να συγχέει τη φτώχεια με την εγκληματικότητα».

Άλλοι που έχουν κάνει οι ίδιοι διακοπές στην Ελλάδα και γράφουν στο προφίλ της Κιάρα δηλώνουν έκπληκτοι και επισημαίνουν ότι «συνάντησαν υπέροχους ανθρώπους» στη χώρα μας.


Πηγή: to-gamato.com
Categories: