Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Ανατριχιαστική φήμη: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε την ερωμένη του γιατί είχε γυρίσει πορνό

Γνωρίζονταν από παιδιά. Είχαν ερωτική σχέση ενώ ήταν και οι δυο παντρεμένοι. Αλλά αυτό δε σταμάτησε τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, να εκτελέσει δημοσίως τη Σονγκ Γουόλ.
Ανατριχιαστική φήμη: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε την ερωμένη του γιατί είχε γυρίσει πορνό

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα Νοτιοκορεάτικης εφημερίδας, που αναπαράγει μια σοκαριστική φήμη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Κιν Γιόνγκ Ουν και η Σονγκ Γουόλ γνωρίζονταν από παιδιά και είχαν ερωτική σχέση αφού εκείνος ανέβηκε στην εξουσία της χώρας και ενώ ήταν και οι δυο παντρεμένοι.


Την εκτέλεσε δημοσίως μαζί με άλλους μουσικούς. Κατηγορούσαν πως κατέγραψαν σε video τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ και στη συνέχεια πούλησαν τις ταινίες σε Κίνα και Νότια Κορέα.

Κατηγορήθηκαν επίθεσης γιατί φέρονται να είχαν στην κατοχή τους τη Βίβλο, μεγάλο «έγκλημα» στη Βόρεια Κορέα, ένα... βαθιά «αθεϊστικό» κράτος. Η εφημερίδα γράφει ότι ο Κιμ και η Σονγκ διατάχθηκαν να χωρίσουν όταν ήταν έφηβοι από τον πατέρα του Βορειοκορεάτη ηγέτη Σύμφωνα με την εφημερίδα Chosun Ilbo, μια από τις πιο δημοφιλής της Νότιας Κορέας, η Σόνγκ Ουν και οι μουσικοί συνελήφθησαν στις 17 Αυγούστου και εκτελέστηκαν δημοσίως από εκτελεστικό απόσπασμα τρεις μέρες μετά.

Οι συγγενείς των εκτελεσθέντων στάλθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, κατηγορούμενοι για συνέργεια.
Πηγή: briefingnews.gr
Categories: